[吹水] 請稍候....

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請稍候....都照禁鐘既ching.....我都可以話你唔識字,叫你去進修....
早兩日係香B,條女做埋我都收工喇,牌都冇個呀~~~D撚樣係九個字之內禁左三次~~~仆你個街,呢D人下次見到打鑊佢
呢D 仆街見入面有人就一定做你生意架,一定要開門架~
原本想出個report食左邊個好野,等大家參考
而家決定收埋黎食~~~嘻嘻  唔好怪我!!
仲有就係好鐘意企正係門口度聽人叫床......無聲就行開,一有聲就即刻跑過黎!(如果唔係因為囡囡日後既生意問題,真係想小佢開門比你睇埋好嗎?)
有D人玩到有D走火入魔咁

最唔鐘意d人唔睇野
呢d人好恐怖,有屋企唔番.... 試過有次我去禁鐘,條蛋散係咁跟我尾,之後入閘囡囡話條友stay左起度成日....... 好變態
走火入魔。專重女女同時專重自己。
可能見無牌又着咗燈所以按
但有D仆街肯定經過按吓
整D鐘電能死佢哋
d人真係阻住曬

上次我問左條女開門小條唔識字既仆街好唔好?
條女都話想鬧條友仔好耐,成日運吉,兼係門口聽,鬧到條友仔成個月無係香B
回應 jason5354 的帖子

由其係啲死靚仔,成班係度玩
回應 bugbugbug 的帖子

我都試過,我係走廊怒啤佢,啤到佢閃左
又暑假喇
嗰D死仔又成班喺度玩
齋睇唔幫襯
又要彈D女女呢樣嗰樣
入閘單拖又唔敢
喺自己班Friend 面前又吹吊死呢個嗰個
無能用。
早兩日係香B,條女做埋我都收工喇,牌都冇個呀~~~D撚樣係九個字之內禁左三次~~~仆你個街,呢D人下次見到打鑊佢
ha ha..... there are always crazy people around the world..........
有啲扑街真係好變態。試過我喺房着衫嗰陣條茂利已經喺度拍門。囡囡叫佢死開話唔做佢生意佢都賴死唔走。
D人個腦同埋隻手都唔受控制,冇辦法
興奮時聽到鐘響最無趣。
有ching見到請稍候仲要特登按鐘仔,好乞人憎
按鐘冇反應 有d仲會大力拍門 唔知仲以為有咩事 真係比ed pk 嚇親

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 20:35