[相機 / 配件推介] Canon EOS 40D 鐵定於 8 月 25 日開售

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Canon EOS 40D 鐵定於 8 月 25 日開售
Thursday, 23 August 2007
--------------------------------------------------------------------------------

通知朋友  列印版本

兩日前才正式發表,Canon 剛剛已宣佈 EOS 40D 將於本周未的 8 月 25 日極速開售,淨機身定價為相當吸引的 HK$ 8,980,而套裝連一支 EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM 鏡頭的定價則為 HK$ 11,980。相比起 30D 去年 HK$ 9,880 的開售價,EOS 40D HK$ 8,980 的定價明顯極為進取,而與現時其他同級機款比較,40D 在價錢及規格上都同時有一定的優勢。預期 Canon 40D 開售的反應將會非常熱烈,有興趣的用家,不妨提早進行預訂,或是多到店家碰碰運氣。
原帖由 ming001 於 2007-8-23 19:13 發表
Canon EOS 40D 鐵定於 8 月 25 日開售
Thursday, 23 August 2007
--------------------------------------------------------------------------------

通知朋友  列印版本

兩日前才正式發表,Canon 剛剛已宣佈  ...

明哥,你都玩機嫁?下次切磋下呢.

禾用D80 嫁
原帖由 kazuya 於 2007-8-23 19:14 發表

明哥,你都玩機嫁?下次切磋下呢.

禾用D80 嫁

我無
原帖由 ming001 於 2007-8-23 19:18 發表

我無

一齊學囉~~禾都係初學映裙底咋~
原帖由 ming001 於 2007-8-23 19:18 發表

我無

無就買呢部啦,好野黎架
原帖由 kazuya 於 2007-8-23 19:20 發表

一齊學囉~~禾都係初學映裙底咋~

裙底有乜好影啊
係都去MK1電腦廣場影小背心姐姐啦
今日先見到有三個,呢幾日都應該係度,你過去影好過
原帖由 lung 於 2007-8-24 02:07 發表

無就買呢部啦,好野黎架

可惜   無錢
原帖由 lung 於 2007-8-24 02:10 發表

裙底有乜好影啊

唔影比我睇
原帖由 lung 於 2007-8-24 02:10 發表

裙底有乜好影啊

lung哥~小弟hk side man,kln size 巧遠禾~~~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 15:09