樓主: king3kkklee

1 Q, 連 環 Q................... 頂 唔 順, 腳 仔 軟

淫力豬園管你
回覆 讚好 不讚 使用道具

c hing.  thanks for reply.  c hing.  管理朱隻, 本人是調理務農耕種的,  we are on the same boat.   just kidding.   hope u don't mind.  good luck

師兄, 講下笑咋!
吾好生氣啊!

sex4fun8 發表於 2011-7-2 13:31
師兄, 講下笑咋!
吾好生氣啊!

又怎會生氣,入來都是尋開心...大家enjoy

多謝分享
提示信息
為鼓勵本站的質素提昇,請多向用心發表的會員評分,不應集中於某一位或幾位會員,多謝合作!

io141 發表於 2011-7-4 03:06
多謝分享
提示信息
為鼓勵本站的質素提昇,請多向用心發表的會員評分,不應集中於某一位或幾位會員 ...

c hing.  thanks for your comments.  其實自己都是 new member, 發帖後, 如有好的回應就比 多一点分, 面口生的, 回帖 雖然意思一般, 也 盡量給点支持鼓勵分.本人正式聲明, 在 141 family 裡, 沒有 認識 或層經認識的朋友.  全部  "空中朋友" 都是入會後結識的, 亦沒有相約出來交談吹水.  good luck

tboy2046 發表於 2011-7-2 20:32
又怎會生氣,入來都是尋開心...大家enjoy

tboy 兄, 無錯.

king 兄教落, 最緊要夠fun.

Good luck to all 4台弟兄姐妹們.

我要掌握多國乳言!

sex4fun8 發表於 2011-7-4 09:48
tboy 兄, 無錯.

king 兄教落, 最緊要夠fun.

c hing.  thanks for enjoying the funny part of the game.  千祈唔好說教他人, 怎樣  怎 樣.  大家吹吹 水, happy 一下.  彩池冇晒魅力分數, 冇分加  good luck

avfanshk 發表於 2011-7-8 21:21
我要掌握多國乳言!

c hing.  thanks for reply.  if you are able to master many langauges,  that is perfect.   you mean 不用乳言. 冇晒魅力分  good luck

點少得中國的飲食文化:
老李, 點少左你個碟鹵味喎...

李露媚回應說: 是九菜加旦啦.....

astinawh 發表於 2011-7-11 19:46
點少得中國的飲食文化:
老李, 點少左你個碟鹵味喎...

c hing.  thanks for reply.  I like the way you present your message..  well done.  keep going.  going luck

king3kkklee 發表於 2011-7-11 20:37
c hing.  thanks for reply.  I like the way you present your message..  well done.  keep going.  go ...

多謝讚賞, 獻醜獻醜!

高佬王 發表於 2011-7-2 08:06
7蚊兩個表......上海人說

騎馬過海....對台山人說的

理條曲街,李姐久仰,避狗粗爆,史伐婆難,細袋維窗

appak 發表於 2011-7-12 14:06
理條曲街,李姐久仰,避狗粗爆,史伐婆難,細袋維窗

c hng.  thanks for reply.  we need to think about your stuff for awhile.  well done.  keep going.  good luck

king3kkklee 發表於 2011-7-12 14:10
c hng.  thanks for reply.  we need to think about your stuff for awhile.  well done.  keep going.  ...

多謝讚賞及鼓勵..

appak 發表於 2011-7-12 14:15
多謝讚賞及鼓勵..

c hing.  thanks for reply.  最緊要參與,多口水  good luck

好..一定...同埋多口問句..如果想快D升級...最快方法係咩?
因為我想睇D50-60權限我都睇唔到><