買手提電腦該多等半年嗎

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

依家買手提電腦,通常跟win7,但win8又話
就快出世,如果吾係急用既話,係吾係應該
等win8出左先買呢?
要睇你buget,是否急用! win8 一定過萬, 可能二萬左右, 睇牌子!
依家見到有D SONY 機,八千幾,硬件吾錯,
都幾鬼吸引
買機就永遠唔到需要用都唔好買, 早左幾耐買就跌足幾耐價
講真, win7 系統要求算高, win 8應該仲高

咁所以硬件一定貴

最主要睇你有無須要

同埋新野多蟲, 小心
講真,到依家我都未習慣用win 7,總覺得xp
較順,但有些新機再無xp驅動程式,有小小
可惜
電子野,唔壞,唔到要用o個下都唔好買
新出software多數有bug,都系舊少少好
回應 定風波 的帖子

Yes.agree
win 7 is good. i use it without problem.
新出肯定好多蟲 呢個要衡量下。而且WIN8唔一定會準時出
有需要就要買架啦,邊度關 win 7 win 8 事架
買野唔應該咁諗,正所謂""早買早享受,遲買多折頭"",同有需要就要買架喇~你咁等法真係等唔到
I'm still using XP,  it is the best OS in the past 10 years
最值得懷念既windows 要數到windows 95!不過windows xp亦一定上榜!
Windows 3.1 is the first windows OS,  值得懷念
Win 8一出又話要睇定D, 驚佢好似Win Me同Vista咁...到睇定咗又話就出Win 9...Win 9一出又話要睇定D...
Ching, 有需要用就買吧~
半年之後又有新款

到時又等半年

到個時又再有新款

於是又再多等半年

半年之後又半年

半年之後又半年

不知何年何月

得償所望

等Win8穩定同多人討論最快都要明年年尾,而家睇中又有用就買啦!
回應 __O__ 的帖子

lee 句真, 仲要買夠用就得,
唔好買咁"將來"升級既諗法

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 06:08