樓主: king3kkklee

踢 出 " 黑 社 會 "

c hing.  thanks for telling us what happen to the triad soceity in  China.  be careful !  good luck
回覆 讚好 不讚 使用道具

張家輝 發表於 2011-7-11 21:50
我純粹咸濕之嘛~

c hing.  男人天生係咸濕, 係好自然架, 係冇罪的  good luck

唔好將黑社會的行為, 義氣浪漫化, 最近翻看英雄本色, 浪漫唯美的英雄背後, 也是悲劇收場.....

astinawh 發表於 2011-7-11 22:55
唔好將黑社會的行為, 義氣浪漫化, 最近翻看英雄本色, 浪漫唯美的英雄背後, 也是悲劇收場..... ...

c hing.  thanks for reply.  you 've got your points of veiw.  keep going.  good luck

takkeung.m 發表於 2011-7-11 12:55
黑社會都有愛國嘅

你睇得黑社會電影太多無利益著數就無計傾

黑社會敵唔個中央之前中央一句整治社團宜家澳門同香港班古感仔全部玩低調

多謝分享

寶褔山雅志 發表於 2011-7-12 02:42
黑社會敵唔個中央之前中央一句整治社團宜家澳門同香港班古感仔全部玩低調 ...

c hing.  thanks for reply.   中國中央政府對黑社會有其記定政察, 如果真要打壓他們, 不要一天就可以  good luck

mingyip09 發表於 2011-7-11 21:54
否,禾會打999,沒錢換番個仔

c hing.  thanks for reply  again.  this is the proper way to deal with the triad society.  good luck

c hing.  thanks for reply.  hope you enjoy reading the above stuff.  good luck

回應 火馬 的帖子

好嘅政府就係政府,唔好嘅就同黑社會冇乜分別,

好文采^^我鍾意

回應 king3kkklee 的帖子

我地政府的話事人話唔到事馬

maddot 發表於 2011-7-13 03:20
回應 king3kkklee 的帖子

我地政府的話事人話唔到事馬

c hing.  thanks for reply.  去投訴, 去示威, 去迫佢地出手

appak 發表於 2011-7-13 00:14
好文采^^我鍾意

c hing.  thanks for reply.  hope you really enjoy reading the above stuff.  鍾意就 o.k.

其實黑社會唔係全部都是懷人,有啲是忠心愛國及唔想比人虾,當然好多都係虾虾霸霸,同樣有好多外表斯文,其實內裹做的事重衰過黑社會做的事,那又何防呀。

sawa 發表於 2011-7-13 12:19
其實黑社會唔係全部都是懷人,有啲是忠心愛國及唔想比人虾,當然好多都係虾虾霸霸,同樣有好多外表斯文,其 ...

c hing.  thanks for reply.  你可能係社工或者是  "餓低"  采池冇晒魅力分, 比都冇得比  Sorry !

king3kkklee 發表於 2011-7-13 07:14
c hing.  thanks for reply.  去投訴, 去示威, 去迫佢地出手

無X用嫁,大老咁無用,d細又點會聽佢講

King  Sir 其實我都不知道點解無晒的魅力呀,前一排寫條女的和自己賽後報告,一出不知道囡囡就好快下網,跟住便扣完晒魅力囉

sawa 發表於 2011-7-14 14:29
King  Sir 其實我都不知道點解無晒的魅力呀,前一排寫條女的和自己賽後報告,一出不知道囡囡就好快下網,跟 ...

c hing.  thanks for reply.  冇睇過大作,   no comments !