[產品推介] 【大力仔】有獎問答比賽(已完滿結束,多謝大家支持)

1     D
2     D
3     D
4     D
5     D
6     B
7     D
8     D
9     B
10   D

Thanks

回覆 讚好 不讚 使用道具

1 根據統計,偉哥自推出以來,服用偉哥後產生副作用而引致死亡的疑似個案約有多少? D. 5000宗
2 大力仔跟偉哥有什麼差別?  D. 以上皆對
3 大力仔通過了哪個標準檢定? D. 以上皆通過
4 以下哪些不是大力仔的功效? D. 增加性幻想
5 以下哪些材料不是大力仔的成份? B. 鮑魚
6 哪些人不應服用食大力仔? B. 對陰莖尺寸不滿意的小童
7 大力仔的藥效周期是多久? D. 3天
8 大力仔的正確服用方法? D. 用暖水送服,第一次食2粒激活身體機能,之後可每隔三天可吃一粒補充。
9 大力仔的售價大約多少? C. 大約125元人仔1盒(2粒)
10 如服用大力仔後,經常勃起 無法消除,應該怎樣處理? A. 飲多d水

回應 Admin 的帖子

1D
2D
3D
4D
5B
6B
7D
8D
9C
10D

1        C. 500宗

2        D. 以上皆對

3     D. 以上皆通過

4        D. 增加性幻想

5        B. 鮑魚

6        B. 對陰莖尺寸不滿意的小童

7        D. 3天

8        D. 用暖水送服,第一次食2粒激活身體機能,之後可每隔三天可吃一粒補充。

9        C. 大約125元人仔1盒(2粒)

10        A. 飲多d水

C. 500宗

D. 以上皆對

D. 以上皆通過

D. 增加性幻想

B. 鮑魚

B. 對陰莖尺寸不滿意的小童

B. 3小時

D. 用暖水送服,第一次食2粒激活身體機能,之後可每隔三天可吃一粒補充。

C. 大約125元人仔1盒(2粒)

A. 飲多d水

1. C
2. D
3. C
4. C
5. A
6. B
7. D
8. D
9. C
0. A

1A
2C
3D
4D
5C
6B
7B
8A
9A
10D

1.C
2.D
3.D
4.D
5.B
6.B
7.D
8.D
9.C
10.A

我想應該是錯第一題   

因為找不到答案,只能憑INFO推測。。。
INFO顯示在1998年3月到6月死左150人左右,所以只能推測13+年死左5,000人   

謝謝【大力仔】有獎問答比賽   

最後岩得7題

多謝各位支持,是次參加人數達一百一十多人.非常踴躍!
正確答案為: C D D D B B D D C A

得到滿分的有14人
van_opp 凸手  fb3cb2  assusys  woraix  eteror971  albertchow  tuicho  shotgun  ztbag   三叔  cwn  windboy  freedom

答對9題半而又最先回應的最後一名是 horse141

稍後會有短訊通知閣下領獎事宜.

恭喜恭喜

回應 咩141 的帖子

tthanks very much

好唔開針。岩得80﹪ >< 拎唔到章 特登上網搵資料搵左2粒鐘

最尾果條好 tricky 點解會係飲水就solve 到個問題 (有冇CHING 有 source?)

Anyway, 志在參與

thank you~!

我都覺得答案有d問題,最正路當有事發生時,應該建議用者揾E 生最穩陣,生理機能ge嘢,千萬唔好以為中虊成份,就唔傷身,谷過頭都有後遺症.

好開心,我都中左

ck集團主席 發表於 2011-5-13 18:06
Q01 : C
Q02 : D
Q03 : D

差5%

mastertim 發表於 2011-5-17 15:05
我都覺得答案有d問題,最正路當有事發生時,應該建議用者揾E 生最穩陣,生理機能ge嘢,千萬唔好以為中虊成份, ...

等我幫手分析下這條題目.

10. 關鍵在於[經常勃起]並非一個病徵,只是一個正常生理現象,亦係這藥的效果.
假如你老婆燉左好多參茸,鹿尾巴,鮑魚你食,跟住一兩天,你係咁睇d咸片產生性慾, 之後就經常勃起.
咁你會唔會去睇醫生先?
據我經驗,好多時,好多野搵醫生都幫唔到你,唔好以為醫生是萬能.....
通常一個醫生遇到呢個情況會對你講,你回去飲多d水,做多d運動,休息幾日就會無事,一係我介紹你去睇專科醫生(泌尿科)
之後去到專科醫生就會同你講,我安排你做一次身體檢查,你驗完下星期再來覆診啦,
跟住覆診時,拎住d報告同你解釋一下,通常都係無乜事(除非咁岩發現到你有d乜野病),
就會話,我開d維他命丸你食,一係我轉介你去睇神經科/腦科
以前我試過遇到類似的情況,自此之後,每當發覺自己有咩唔妥,就自己去做bodycheck.唔駛睇醫生.

之不過咁,如果你有咩其他聽都未聽過的特殊現象:
例如出血,身體疼痛,抽筋,手腳發麻,過度輕奮,皮膚出疹,產生幻覺等,這些非預期藥效(副作用)的異常情況,
就要停止服用,甚至去急症室,唔係飲多d水化解左d藥力就得既.