[其他] 香b 又再一次上頭條

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

【on.cc 東方互動 專訊】 民主黨成員又爆情色醜聞。該黨總幹事、前九龍城區議會副主席陳家偉,被嫖客爆料指他到鳳樓尋歡。《東方日報》記者昨在尖沙咀香檳大廈的鳳樓外,目擊陳在鳳姐「婷婷」的房間逗留四十分鐘後,女管房替「完事」的陳開門送客。陳見到記者鏡頭即狼狽逃跑,「走唔甩」後垂頭喪氣,支吾以對及驚出一身汗。他承認背黨、瞞妻光顧鳳樓,又辯稱付錢給鳳姐做「訪談」,並叫全裸鳳姐在他面前示範各種性愛姿勢,他在旁提點如何才是安全性行為。陳稱考慮今日請辭。

呢幾日會唔會又多左記者關注呢度呢?
禁大獲
回覆 讚好 不讚 使用道具

真係出頭版

據認識陳家偉的一名嫖客稱,他上月在尖沙咀香檳大廈鳳樓外認出陳。昨日下午五時半,又見陳在四樓一個鳳樓外現身,單位外貼有「陀地區」標誌,因「陀地女」較受歡迎,故有不少嫖客排隊輪候,陳排第一位,其後見他被招呼入鳳姐「婷婷」的單位。該嫖客稱:「上個月見過佢啦,又係四樓嗰個單位,我仲叫錯佢張家偉,佢就同我講話我記啱佢個名但記錯佢個姓,跟住佢就急急腳走咗!」
標汗

街頭解畫:鳳姐赤裸擺性愛姿勢

記者接到爆料趕到現場時,發現陳進入的鳳樓外紅色燈已亮起,記者寸步不離守候在門外,至傍晚六時十分,一名女管房開門送陳離開,陳家偉施施然步出,他一看記者舉機拍攝,即時面色大變,慌張地低頭急步走避,更「熟架步」沿後樓梯飛奔四層樓跑出大廈。記者窮追不捨及質問,陳無奈地在街頭「解畫」,期間汗流滿面、一臉頹喪。

他又面露無辜地說,類似訪談工作已做了幾年,「club我都去過!」又說:「我已婚,我有話過畀佢聽,但當然好詳細就無。」但今次「訪談」與民主黨無關,其妻亦不知情,「係私人性質,因為我以前做過性工作者訪問,我以前係紫藤一員,依家無合作。」、「我做區議員之前已經做緊,我做紫藤成員應該係九六、九七年,我同紫藤合作只係做男仔,即係俗稱鴨。」

記者問他與鳳姐獨處一室做甚麼,陳語無倫次地說:「好老實我唔會影相,所以佢哋安全嘅,我會話畀佢哋知我想點樣,我畀錢,我覺得我唔應該唔畀錢……大家點睇畀錢唔畀錢呢,我無辦法嘅。」在記者窮追猛打下,他才稱訪談期間鳳姐全身赤裸,並在他要求下擺出各種性愛姿勢,「包括男士要求佢點做、過程上面點樣保護自己、拉袋(戴避孕袋)咁點保護法呢?」、「我有叫佢做啲同客人做嘅動作,但唔係做響我身上。」
難自圓其說 今日向黨主席交代

陳又說與鳳姐無身體接觸,亦沒有自瀆。被問到為何不邀請民主黨職員或紫藤成員同行時,他稱:「因為唔係兩個人,唔可以三個人。」陳又聲稱自己幫過不少鳳姐,包括介紹她們去驗愛滋,當記者問他如何介紹時,他即故作輕鬆說:「唉!驗aids唔使醫生唔使化驗所,aids有 aids熱線㗎!」又說自己曾陪女仔向高利貸講數,「第二,係錢嘅問題,有啲欠大耳窿,我試過陪佢哋見,唔係唔使還,叫做債務重組囉!」陳又煞有介事稱做了數年有關鳳姐的訪談,平均每月會兩次到訪不同的鳳樓,期間亦會四處問價,但他在鳳姐圈卻沒有人認識,甚至不知道他全名和身份,「我有講我姓陳。」

記者問他是否有宗教信仰,陳低頭沉默一會說:「我保持緘默。」面對追問,陳始終不肯親口說與妓女發生性行為,只以點頭或吞吞吐吐帶過,又強調昨日是以私人身份到訪鳳樓,「同事淨係知我出嚟……」、我今日會向我主席匯報,唔係你聽日(報道)出街咁我點呢?」

最後陳家偉感到很難自圓其說,惟有向記者攤牌:「我諗公眾嗰度好難解釋我係清白。我一定要同主席講,最大問題係作為一個政黨嘅人,我一定唔可以唔處理唔關心個政黨聲譽,無論點,出入呢幢大廈始終唔係一件大家會好鍾意嘅事啦!」

突發組、調查組

啲記者無聊
有什麽問題

Anyone know it is the true.  Can anyone ask ting ting about it?

條友個訪問真係笑死人~~~
去玩唔係咩大問題, 但大家可能無咩注意條友係信教既, 重要係間中有人請他傳道, 開talk個種, 呢鑊真係無face到暈~~~~
呢D野公眾人物最弄仲, 隨時無得做公職同家變 ~~~

去訪問?!真係笑死人~~~

最好笑係呢度
我諗佢當時係咪驚到唔知講乜所以亂up?

在記者窮追猛打下,他才稱訪談期間鳳姐全身赤裸,並在他要求下擺出各種性愛姿勢,「包括男士要求佢點做、過程上面點樣保護自己、拉袋(戴避孕袋)咁點保護法呢?」、「我有叫佢做啲同客人做嘅動作,但唔係做響我身上。」

去香b做"訪談".........c hing 大家心照喇!

人地搵囡囡關你叉事咩,爆人咁冇品,不過條友又on居,公眾人物就唔好去排隊啦,重要香b四樓

民主黨也有需要, 為何不可

民賤聯果啲唔知又點呢?

CatFive 發表於 2011-7-13 08:46
人地搵囡囡關你叉事咩,爆人咁冇品,不過條友又on居,公眾人物就唔好去排隊啦,重要香b四樓 ...

咪係, 同囡囡預約咪得囉,
就算去, 都唔該帶個口罩嘛

我知啦,民賤聯果啲男人已經閹咗啦,所以唔需要女人,你聽下曾肉成同葉割謙把聲就知啦

佢認左佢咪算囉。真係ON居到爆,
有頭有面。又去D咁旺場既地方找死。

其實民主黨有好多雞蟲...甘乃威玩秘書....維園阿哥玩老強...早年有個响東莞斷正...个個都係PK仔扮正義搞搞震

睇黎香 b 真係好旺,不過係旺 d 記者捕料。大家去洗樓記得小心,咪比人影左入鏡

回應 陳奇瘋 的帖子

民建聯好過民賤黨多多聲, 民賤黨全部雞蟲