樓主: 05ho

請問囡囡可以用性玩具玩她嗎?

搞野就搞野啦,,出野出野啦,,帶個震蛋 假鳩黎做乜呢!!! 生財器具 震爆 隊爆 要休息你陪
小學雞 看到你的問題真是感到無奈 自己又沒膽試 一直問問問!,今年暑假沒功課做嗎?看你幾編文章就知你心智不成熟,我健議你可以問你老母 給你老爸搞時 興不興奮 那答案就知啦 在這裡問一些九唔搭八的問題 我覺得你這小學雞真的戇撚柒鳩
唉,好心樓主唔好睇咁多AV 啦.
樓主自稱過18(我估係18個月掛)好x耐

6 E, i" M' J* o, O7 }0 v我夾50蚊加借相機比ching
( {9 l* O- ^) y$ A+ {
8 r6 S7 F2 k8 ]) A' ?$ x6 s$ upost 真人相,唔該!
. b' T; K9 b' H/ V* Z
我夾50蚊加借相機比ching
. N6 ?( t. k0 \. H2 Y! ~
2 B) c% a1 H; Cpost 真人相,唔該!
死去做暑期作業la
睇得AV太多喇樓主
7 X7 t) _! {  r  b( a# }5 H
1 p9 z, g: T7 p$ e& i

8 Y$ s6 J; b' z/ L* T2 E0 B. Z* Y3 U3 s  o
你絛死契弟洗唔洗咁講野呀!家下踩親你條尾呀?
; R4 k/ K: k& U1 `! t7 ?9 j講粗口都算啦!仲要話人地老爸老母!
2 r5 p, K( U- O! ~1 {3 U0 q5 S  P有冇搞X錯呀你?你有冇家教架?# \4 m8 p. m: x2 d: y
不過睇怕你都無架啦!
6 l  u5 g# ?' c; P$ [
唔係咩囡囡都得~
: D9 B& P' k5 ?7 c# ~6 }3 F9 v- A# k: R4 I7 ^$ G9 L7 ^2 ?- W
玩處女好貴過喎!!!咩都有得玩你有$$就得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 16:42