IPHONE 5-明年出?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見好到朋友都用緊IPHONE 4, 真是忍5住想買翻部;
但是又怕買左5夠半年, 又出IPHONE 5 LA.. 其實IPHONE 5幾時出呢?
如果是在半年內, 我想我可以等一等;
唔會有人知.
不過等囉. 而且要一出iPhone5就唔理炒到貴一貴又好, 水貨又好, 要拎出去捭人解鎖先用得又好, 露宿街頭3天排隊又好都要即刻買.否則有辱你去等的決定.
我自問都做唔倒, 所以3個月前買了iPhone4啦
回應 野狐狸 的帖子

wise choice! Buy whenever you needed.
dswhkg 發表於 2011-8-24 18:47
回應 野狐狸 的帖子

wise choice! Buy whenever you needed.

iPhone已經唔止係一部電話, 係一件潮物. 買的人睇怕大部份係want. 有幾多人真係need?
我自己都係want only, 捭左手上部HTC Hero屋企隻老虎. 自己用iPhone4
聽講好似係9月6 日launch.. 唔知幾時有得買呢
回應 野狐狸 的帖子

I have the similar experience as you.

But it is my wife "want" me to have an iphone, so she bought one for me.
等一下 就快出了  哈哈
咪話9月尾發佈,10月就發售嗎?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 07:01