[本港] 講多無用, 自己睇啦......

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

叫個二人套餐, 先開個意粉食, 已經係巴黎鐵塔反轉再反轉, 基本上d汁都漏曬出黎......  食完個意粉, 開個pizza食, 都唔好得幾多............. 講多無用, 自己睇啦......

登錄/註冊後可看大圖
真係講彩數~
非必要無謂叫外賣
Pizza Hut 我已經唔會再幫襯 , 芝脆雞 或者 Pizza Box 都好佢幾倍
Topvision 發表於 2011-9-2 17:27
叫個二人套餐, 先開個意粉食, 已經係巴黎鐵塔反轉再反轉, 基本上d汁都漏曬出黎......  食完個意粉, 開個p ...

送到黎攪到咁, 淨係賣相已經唔得.
趙雲 發表於 2011-9-7 11:18
送到黎攪到咁, 淨係賣相已經唔得.

賣相樣衰都算啦.........  連個底未烤夠乾身....... 以前一個星期食一次, 依家..... 真係引起先叫啦
Topvision 發表於 2011-9-7 14:39
賣相樣衰都算啦.........  連個底未烤夠乾身....... 以前一個星期食一次, 依家..... 真係引起先叫 ...

見到咁樣可唔可以叫佢換過另一個?
講真, 見到咁樣已經唔想食.
依家D人煮野都吾系用個心來做,好多野無以前好食。
趙雲 發表於 2011-9-7 14:44
見到咁樣可唔可以叫佢換過另一個?
講真, 見到咁樣已經唔想食.

衰收貨無驗貨...........  如果唔係都會同佢講捩過個
長沙灣王子 發表於 2011-9-7 14:44
依家D人煮野都吾系用個心來做,好多野無以前好食。

一來啦.....  二來都似將貨就價..........  料少咗, 汁少咗,  求其咗......  咩都咗...咗...咗...咗...
Topvision 發表於 2011-9-7 15:17
衰收貨無驗貨...........  如果唔係都會同佢講捩過個

師兄應該向該公司反映吓, 如果對方連有誠意既道歉都冇, 可以 black list
外買 pizza 又唔係得佢一間
Topvision 發表於 2011-9-7 15:20
一來啦.....  二來都似將貨就價..........  料少咗, 汁少咗,  求其咗......  咩都咗...咗...咗...咗... ...

不過錢就收多左

P沙乞 !d外賣仔冇乜禮貌、係條馬路度又亂鳩咁黎,我都俾佢地集過幾次
pizza真係好小食
這間店, 大陸的比香港的好. 死未!
limc 發表於 2011-9-16 22:52
這間店, 大陸的比香港的好. 死未!

依樣我同意喎..................
淨係個pizza已經唔可以接受
blacklisted
What the fuck was going on for this pizza delivery?
一定永久blacklisted佢
Kei713213 發表於 2017-10-17 20:18
一定永久blacklisted佢

唔好推舊帖

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 20:13