[大師作品推介] 國家地理雜誌精彩攝影作品欣賞

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這些相片每張都可能千挑萬選,千辛萬苦才拍攝到,請各位細心欣賞!
圖片26.jpg 圖片25.jpg 圖片24.jpg 圖片23.jpg 圖片22.jpg 圖片21.jpg 圖片20.jpg 圖片19.jpg 圖片18.jpg 圖片17.jpg 圖片16.jpg 圖片15.jpg 圖片14.jpg 圖片13.jpg 圖片12.jpg 圖片11.jpg 圖片10.jpg 圖片9.jpg 圖片8.jpg 圖片7.jpg 圖片6.jpg 圖片5.jpg 圖片4.jpg 圖片3.jpg 圖片2.jpg 圖片1.jpg 圖片27.jpg
受到警告
回覆 讚好 不讚 使用道具

真正高手............勁

第一眼........第一張........個氣勢........

Beautiful pictures...the production cost must be very high.  
I wonder how many pictures they made before choosing the best ones among them.

張張都好正,唔知我要練到幾時先有呢個境界呢...

maestro 發表於 2011-10-11 22:20
Beautiful pictures...the production cost must be very high.  
I wonder how many pictures they made b ...

影嗰啲都好專業,我估未必需要影太多

睇吓睇吓, 我忽然諗起, 大 6 接連出現相片做假, 一單係火車橋下一群鹿, 一單係老虎...

拍埋人地喱啲, 羞唔羞家?

( 而家啲四台新仔, 忽然又彈一個元老, 忽然又彈一個超老... 靠嘅又係乜? 羞唔羞家? )

benny2 發表於 2011-10-11 22:51
睇吓睇吓, 我忽然諗起, 大 6 接連出現相片做假, 一單係火車橋下一群鹿, 一單係老虎...

拍埋人地喱啲, 羞唔 ...

b2 唔巧貢勞氣,保重

劉晶晶 發表於 2011-10-11 14:28
這些相片每張都可能千挑萬選,千辛萬苦才拍攝到,請各位細心欣賞!

G5G

咩黎??

amizing!!! really nice pic, thanks for sharing

嘩!佢地係點影架?功力好高呀!
張北極熊我最鍾意。小熊可愛,熊媽媽母愛表露無遺。

賴昌星 發表於 2011-10-13 16:48
嘩!佢地係點影架?功力好高呀!
張北極熊我最鍾意。小熊可愛,熊媽媽母愛表露無遺。 ...

張張都係極品

我晚晚都睇國家地理頻道架!

回覆 劉晶晶 的帖子

beautiful wild animals

多謝分享!!!
Thanks!!!

高手作品,真係大開眼界!多謝分享!

北極熊果張好正呀,一個大細!

超級高手