[吹水] 幼幼全程闭上眼.............

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

記得幾年前禾响MK上左件好後生嘅AGENT貨, 佢一開門見到禾就好愕然, 禾冇理佢跟住吹嗰陣佢背住禾, 屌嗰陣全程合埋眼但D西水長流連毛刀濕哂(禾D).  屌完後佢笑住問禾想影禾相.  禾梗係SAY NO LA!  禾問佢乜料. 佢話初次黎HK, 又話禾似足佢上面愛人, 佢仲問禾係未四川人(NO LA).  佢話一見到禾令佢想起佢條仔, 佢仲話揾到十幾万以後刀唔黎HK.  佢想影禾相俾老公知道佢老左係點樣嘅!!!
Just like story but thanks!
回覆 讚好 不讚 使用道具

What a good moment, nice memory.

What a good moment, nice memory.

dont undertand at all
sorry ching

叫佢一路屌一路叫你老公仔插我
爽呀

好過引啊

RE: 幼幼全程闭上眼.............

佢想影禾相俾老公知道佢老左係點樣嘅!!!
囡囡講野咁串咀ge

比佢影,執多劑

tonygas 發表於 2012-2-3 14:56
比佢影,執多劑

唔水客氣, 容セ易禾嗰雞蟲樣通街刀有架

幼幼全程闭上眼...係唔係其實唔想見到同佢搞野個個人個樣..之後幻想同另一條仔做

SAM26176246 發表於 2012-2-3 16:36
幼幼全程闭上眼...係唔係其實唔想見到同佢搞野個個人個樣..之後幻想同另一條仔做 ...

佢係幻想同佢老公屌西.  呢D 18 22 嘅幼幼, 對愛情係充滿幻想, 禾稔禾當年如果只係20+, 分分鍾溝掂佢刀得

如果只係一個半就應該係怕羞..但就10個9個都係咁樣..就係唔想做愛見到個客個樣..幻想同自己條仔同其他做愛

多謝報告!

以前都成日有幼幼食
近幾年都甚少遇到

回覆 hawk930 的帖子

Good nice report.  Kind of sweet come to think of it

幼幼元朗應該係最多

hesoki2 發表於 2012-2-4 15:16
thanks.....i have tried this before, however girls will not come back again for this reason.

Not too many young young ones will come back to HK again for following reasons:
1.  Since they don' t have HKID, their working and living condition whilst staying in Hk is bad so they are not keen to come again on the same basis.  They are constantly under pressure when in HK.
2. Some young ones just want to get a lump sum enough for her to set up her family with her lover in China.  They may come from remote provinces where living index is still very very low compared to places like Shenzhen.  As such, they only come several times and reach her target.

囡囡一定好享受定啦。

prdkjuyre 發表於 2012-2-4 17:41
囡囡一定好享受定啦。

Since I looks very much like her lover (may be a much older version), she simply enjoyed the process by closing her eyes.