[一樓一] 入閘笑呵呵 睇真係冇波 錢銀唔想科 走人怕怕囉

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近有CHING出帖話咁嘅情形點算? 你梗係想唔俾錢LA, 不過冇咁易. 禾有以下方法供CHING參考:

你按鐘前開定錄音(手機)制, 佢一開门如啱FEEL嘅你好POLITE咁問"靚囡, 請問你對波有幾多寸呢?" 咁有以下3 CASES:
1.佢大力闩门叫你返家屌你老婆LA
2.佢話"我波波好大入黎LA靚仔" 你要小心佢只係話佢認為佢自己波大, 佢可以認為 MOLIN YU 靚過李 KA YAN 刀得架.  你入到去佢一除BRA即刻改名 DEBORAH (揼波拉), 訓低變煎大陽雙蛋, 死味!!! 你想走人佢叫非禮刀有份.  報起POLICE黎你蝕底LA.
3."我對波有36"架", 咁你可入去, 如貨對辦你可投訴消委會或告佢誤導(FRAUDULENT MISREPRESENTATION)

以上只供參考, 有事米黎揾禾
錄音後口咁又點呢
樓主你會去消委會投訴嗎???
你去試佐消委會又受你投訴再返來出po

小弟淨係想問,“ 靚女你個屎弗靚唔靚啫? 我想做狗仔。”
正宗柱男 發表於 2012-2-7 11:57
錄音後口咁又點呢

有証据就算POLICE黎到刀對你有利
燒毀會會唔會理141嘅投訴呢。。哈哈哈,揾個CHING下次試試投訴下D PS 女女睇下會唔會得
superrice 發表於 2012-2-7 14:05
燒毀會會唔會理141嘅投訴呢。。哈哈哈,揾個CHING下次試試投訴下D PS 女女睇下會唔會得 ...

大家刀知道一樓一交易買賣雙方冇犯法, 買方手上有錄音起碼泟明佢冇食霸王餐, 應屬民事爭執, 對ching一定有利.
mannamw 發表於 2012-2-7 12:48
小弟淨係想問,“ 靚女你個屎弗靚唔靚啫? 我想做狗仔。”

靚定唔靚又係有得爭論嘅嘢.  只有尺寸係冇得假嘅
哈 ching 你真攪笑 俾個like你
我想你多數會遇到第2種答複,還有數寸唔等表什麼,囡囡個胸足寸數都可以唔靚架
1. 囡囡肥背肉厚,一樣可以係36,不過對波好細都得,胸圍要分尺寸和cup size就是這原因
2. 囡囡對波可以好墮,一樣可以足吋數,不過勁墮,問你死未
係門口問佢對奶幾大
無咩特別丫..

入得去 就要比錢嫁啦
對波幾大幾細
都係照吊西嫁啦
無拿拿拎尺出黎
一陣囡囡以為你想玩sm
你真係醒!
題目四句野好好。
個題目唔錯...
hawk930 發表於 2012-2-7 11:49
最近有CHING出帖話咁嘅情形點算? 你梗係想唔俾錢LA, 不過冇咁易. 禾有以下方法供CHING參考:

你按鐘前開定 ...

3."我對波有36"架", 咁你可入去, 如貨對辦你可投訴消委會或告佢誤導(FRAUDULENT MISREPRESENTATION)

>>囡囡對波係有36呀,不過係AA級囉,咁CHING係唔係投訴消委會或告佢誤導(FRAUDULENT MISREPRESENTATION)?
師兄好野
原來如此
錄黎做乜

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 22:21