性玩具服務

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請教有冇師兄知道邊道一樓一or樓上骨有埋惟玩具玩,如震蛋呢類
Um....... 如果由囡囡提供震蛋之類既話,我諗神床應該有。1 Q+ Y! g# s3 [' [
1 G0 {' \" h, L3 c- _2 v
通常係客自己買,去同相熟囡囡玩的。
2008新手 發表於 2012-2-10 18:01
, d3 c/ Y/ B% N# s; yUm....... 如果由囡囡提供震蛋之類既話,我諗神床應該有。) r! h! H1 i! z7 j$ C- X5 J- g. C

, G7 l3 t0 E3 n+ W# O. b5 g通常係客自己買,去同相熟囡囡玩的。 ...
. u2 f1 w% X% r
囡囡彩你都傻
6 |& m  |" e, u, b; ?點知你D玩具乾吾乾淨
指教--->神床即係咩意思?
回覆 色途幼幼 的帖子
: S9 F! ]& X" |
2 J4 A/ x+ v. U0 ]2 O& m此言即是如不相熟,即無得玩?
回覆 rcevo 的帖子
  r, y& d( ~5 |; A. y, a, [4 m% [4 q- e
我諗就係
色途幼幼 發表於 2012-2-10 18:30
& C; ^( Z7 d' w5 y6 n回覆 rcevo 的帖子- K' a, ?& n2 @7 J" W

& x) b3 I* S7 ]1 V* u5 T8 O3 {我諗就係
- E2 |0 h3 f) X& h1 I
我咪話熟先有得玩囉
回覆 2008新手 的帖子
& D5 J5 a( Z. c8 R' w( j7 A3 t" O: v
呵呵~
. d0 Q/ a$ H5 gSorry你岩睇錯
我的陽具, 妳的玩具
正經D玩算了。
rcevo 發表於 2012-2-10 17:35
: k/ r: K' y9 @% D2 o0 o% n請教有冇師兄知道邊道一樓一or樓上骨有埋惟玩具玩,如震蛋呢類

( p. g8 Z, A! [/ R8 N自備囉,到時按鐘開門問囡囡啦
2008新手 發表於 2012-2-10 18:01
! {9 B+ u+ O# D6 {Um....... 如果由囡囡提供震蛋之類既話,我諗神床應該有。
9 z$ v; t3 Q# o8 y1 C
( c9 D0 m7 N/ X. D; i通常係客自己買,去同相熟囡囡玩的。 ...

+ k- X- R* X2 X: o2 H6 oYes同相識試過,事先問定佢再帶上去,同你有feel又有需要的,不難
熟都未必得啦
遊樂場!
rcevo 發表於 2012-2-10 18:19 ( T1 F5 o4 f7 w' q
指教--->神床即係咩意思?

w! y: x3 m+ X# T+ r神床都唔識,好打有限!
* I; V+ l7 K8 J" R2 L* H& c
' B  P. T: o1 d" O4 {http://141hongkong.com/forum/for ... 2&fromuid=23211
好玩既咩
相中有 玩具 的 囡囡.    好多, 慢慢找啦.  
多谢师兄分享 ~~~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 00:06