大家玩足仔點玩的?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去足仔,當然每個人都有唔同玩法,但我真係想大家分享下大家經驗,
去到玩足仔,大家一般PART 1 已經一邊吹水,一邊按,又一邊上下其手,還是會安安靜靜咁等PART2先黎料呢..?
如果一黎係咁抽水,D 囡會唔會黑面的呢??
我本人好似太文靜咁,PART 1無出手,PART 2都只係,係咁易攬下,搓下波仔就算..見人有時遇到好野,都上下其手,又話自動解甲咁..

純希望大家分享..謝.
兩樣都會,視乎技師情況。
其實玩足仔冇formula,有人想part 1認認真真享受按摩,有人想抽水多D(即係我)。遇著個奔放嘅,咪搞多D囉,遇著個認真想幫你按嘅,咪靜靜地做完part 1先囉~
回覆 讚好 不讚 使用道具

part 2 先,再做 part 1。

睇下JS係點囉...如果佢志在賺起機費..Part 1係咁意ge話...自然part 1就郁佢啦...慢下手..part 1做埋 part 2野...一個鐘搞定...佢又快快趣做下場...你又省一個鐘錢...

我通常part 1 會私文D! 摸下大脾就算
Part 2 當然放D! 遇到有d 女唔like 摸下面,我絕不會硬來!不過,我不去C9場!摸C9個西,我Tsoi!

比錢玩

C兄有冇好埸地介紹仲好啦!

Camman40 發表於 2012-2-15 18:36
我通常part 1 會私文D! 摸下大脾就算
Part 2 當然放D! 遇到有d 女唔like 摸下面,我絕不會硬來!不過,我不 ...

請師兄介紹多D非C9場給我們,我們也不想摸C9,謝謝!

回覆 precision 的帖子

係呀係呀 掉轉晒 又二又一再二再一 仲好

睇囡囡質素~
不過多數都係PART1 乖乖地,2 先玩, 因為我真係想鬆鬆~

想集中part 2的話多數都會玩usb
通常part1慢慢享受唔會多手

我喜歡part 1認認真真享受按摩以及吹水,part 2 先抽水

你有錢想點玩都得

C9夠淫也不錯

我通常係靜靜地等第二part

ssmmffff 發表於 2012-2-15 18:06
兩樣都會,視乎技師情況。
其實玩足仔冇formula,有人想part 1認認真真享受按摩,有人想抽水多D(即係我) ...

唔係咁多囡囡著得奔放... 好多都好難抽水. 師兄有去開邊間?

x2 有時手骨仲幾唔錯TIM.
不過都要撞手神... 遇到又唔識揼, 又唔淫得嘅C9... 出唔到火更一肚氣...

ara03kw 發表於 2012-2-16 12:19
唔係咁多囡囡著得奔放... 好多都好難抽水. 師兄有去開邊間?

就係難搵,先覺得矜貴~
講真機會都係8成淨係俾摸上,1成俾下路,仲有1成......上下路都唔通...
個人嚟講邊個場唔係主要問題,你撻唔撻得著個技師最緊要!

若果第一次上去就比你伸手入去摸下面,下次不妨提出開大要求,贏面好高,是本人的足仔經驗。

有時技師主動提出開大,反而無性趣