選科

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

作一個將要選科既人...你認為金融,工商管理好嗎?
但己在好多朋友轉軚.... 讀其他科如工程. 點睇?

討論

吸引: 5.0
吸引: 5
讀完工程可以選金融做,讀完金融唔可以選做工程,你話讀咩啦^^發表於 2012-6-7 21:34
回覆 讚好 不讚 使用道具

仲有、成日都聼到叫人做金融材俊!幾時聽過工程材俊吖?

仲有呀、讀工程巧少女架...就算有10居其9都係扒!讀工商管理就唔同、多女到你唔信!

小弟樣貌不怎樣, 所以都以讀書為上. 有冇好女唔係太重要.

No matter what you want to do, plesae use your heart to do it.  The youngsters in the bank nowadays don't know a shit.  The essence is not what you label oneself as, but play you role.

life 發表於 2012-2-25 12:05
No matter what you want to do, plesae use your heart to do it.  The youngsters in the bank nowadays  ...

thanks for your advices.  I understand the importance of listening to the senior. thanks!!

espanola 發表於 2012-2-23 08:38

男兒志在四方, 大丈夫何患無妻

你自己有什麼興趣先, 讀完出來好多時都唔係做番果行

espanola 發表於 2012-2-20 00:46
但己在好多朋友轉軚.... 讀其他科如工程. 點睇? ...

First of all, you need to think that what u want to be your career in the future, then choose that course.

espanola 發表於 2012-2-23 08:38

幾時要揀?揀咗未?

行行出狀元 自己鐘意就好

Professionals like doctor, lawyers, accountants are more stable careers being less affected by the economic and financial market environment.

读工程好过做金融

金融,工商管理好
get easy money
handsome man .... beautiful girls
buy your property quickily
don't think
go into it

espanola 發表於 2012-2-20 00:46
但己在好多朋友轉軚.... 讀其他科如工程. 點睇? ...

豬匹是
唔係可以選晒架咩

咁要睇下自己咩性格啦,如果係D世界仔,基本上選咩科都無所屬,因為呢D醒目仔,入到去主要係去識人,建立自己既人脈, 再去嚐試唔同既野,例如上莊,搞活動,exchange,之類

如果自問唔係呢D性格,咁最好都係讀返D自己有興趣既科目,唔好見人選乜科,自己無興趣都去讀

利申:我係選左自己有興趣既科

睇興趣