[曼谷] 第一次LaBelle爽爆之旅

火..   [複製鏈接]
泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: La Belle 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期:  消費意見 值得一試 返啅指數: 9/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

喺度睇咗咁多位師兄嘅報吿,我都忍唔住出番個報吿同大家分享吓!

小弟二月初到曼谷公幹數天,終於有一日有時間到LaBelle見識吓!

下晝五點半去到,得五、六個囡囡,左邊嗰啲一個都冇興趣,右邊有兩個,一個3300,另一個3900,兩個都可食用,papasan話其他囡囡化緊妝,坐咗十分鐘都冇新囡,一場黎到,唔想空手而回,咁就喺嗰兩個囡囡度揀,兩個望落都cool cool地,不過3300嗰個就不停講嘢,仲同我有個眼神接觸。好!就揀佢啦!

揀咗佢之後,心裡暗起,因為佢即刻對住我笑,埋黎翹住我隻手,仲幫我拎埋杯野飲。俾錢之後上房,沿途都翹住我隻手,入到房仲同阿姐講我有野飲,佢自己又唔飲喎!錢都幫我慳埋!跟住同佢坐喺梳化傾陣偈等阿姐,我就已經忍唔住抽水,佢仲問我幾時走,得唔得閒同佢去睇戲,仲話可以放工後黎我酒店陪我過夜,心諗,正喎,食唔飽可以食多餐!(後尾攞咗電話,不過最終冇再call佢,但係下次去可以再搵佢^^)

好喇!入正題!校好水,一齊入浴缸洗白白!嘩!身材冇得頂,雖然係假波,不過又白又滑又夠高,patpat又夠大,笑起上黎又幾甜,個樣都算唔錯!全程洗白白服侍週到,有水中簫,爽!沖完涼問佢可唔可以影相,佢話得,跟住上床再黎環保吹,不過冇得車!到正戲,先黎男上,然後佢主動叫我去梳化黎個女上,好搖得,不過假嗌,最終好爽地俾佢坐爆咗!然後揼咗陣骨,夠鐘冲涼換衫,咁好服務,醒咗300貼士過佢,下次再去一定call佢上酒店再續前緣!

總括黎講,都好值得回味!送上囡囡照一張,小弟唔識打中文,呢篇野寫咗好耐,多謝賞面!
仲有多謝呢度所有師兄嘅報吿及資訊,獲益良多!謝謝! :)

登錄/註冊後可看大圖
for thailand is not bad
at least the girl is not too ugly and a lot of make up
thanks for sharing and thanks for the picture
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正阿~~~~~~  謝謝分享~~~~~~~~請師兄多多分享照片

回覆 sarmannjai 的帖子

o brother good report good gal good serivce good job

嘩~! D泰妹真係比得上D大妹呀!正!

唔錯唔錯good report

Thanks Ching's Labella report.  Attractive and Sweet smile.

睇落唔錯,感謝師兄分享                                                                       

wow!! thanks for the report!!

this girl looks really cute~ never seen her in la belle~
also has good atitude too~ ching must had a great time with her

wonder if ching mind telling us her # or name? pm will be fine too!!

again, good report and thanks!!

That girl look very nice.

Good Eat! You can't go wrong with La Belle!

Nice Thai girl!

非常好的有相报告,good!!!!!!

nice girl
i badly miss my time there  

La Belle時時都有驚喜。

so good
so goood
so gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood
i like thai girl

囡囡唔錯,難怪ching甘爽

非常好的报告

女女幾好唔錯!食得過!

甘好招呼  我都想试  哈哈 多谢分享