[銅鑼灣/天后/炮台山] CWB 足浴

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見師兄介紹咗倩蘭 嘅 Gigi 同 Amy,一早就想去試下。上個禮拜終於有空去,大約晩上11點幾上去。一個20到尾的女人開門,但一個技C都無,佢話要等15分鐘,見佢打電話call技C, 我就入房等。等咗大約15分鐘一個大約30幾嘅女人入來幫我按。
佢問我按幾奈,我問佢90分鐘幾錢,佢話288,我就話90分鐘la。嗰技C樣貌一般,但就按得好舒服。
因為小弟第一次上足浴,唔知點樣開始part2, 加上技C按得舒服,所以90分鐘后佢同我講time up, 我都無開始part 2
結果出去 $288 + 100 tips 就走咗
會唔會因為太夜(11點幾先上去),或者佢以為我係放蛇la?
希望其他師兄教路, 多謝先
你有冇比反應,佢有冇試你口風,如問你去開邊到?衣個場可能人事變動,技師都係新,所以冇主動問你,我上次都係,佢係甘按我內側同前列缐成十幾分鐘,我明知但唔出聲,睇佢忍得幾耐,丫最後都冇打,硬住甘慳番走人
我上過去2次...都有打噃,第一次嗰個叫阿云雲,第二次嗰個叫琪琪
回覆 tidustidus 的帖子

無wor,佢有按內側,但無按成十幾分鐘,如果有我都有反應la,佢就係按得太正經. 我都唔知點俾反應佢
回覆 tidustidus 的帖子

無wor,佢有按內側,但無按成十幾分鐘,如果有我都有反應la,佢就係按得太正經. 我都唔知點俾反應佢
師兄你真係好人,
冇起机都比$100。
回覆 wetwet30 的帖子

congratulations, 處男下海........
禾都試過yoyo, 3x-aged, 細波, 不太亙動.....
gigi就唔駛搵啦, 佢已經走咗!!

我試過一個叫小雲,人妻feel按得真係幾好
另外有個後生的叫天娜,夠放
你可以試下!搭完飛機先比一舊!下次唔洗咁闊佬呀 C 兄!
師兄真係好人, 正骨都比$100 Tips!
沒升空就給100小費,師兄好好人
第一次上足浴,唔知呀嗎!希望各位師兄多多提點

You give too much
師兄11點幾先上去, 嗰個技C是否 Lilly,佢手骨幾好,不過唔太主動,經過一輪手口試探,加上我樣咸濕,VAS
第一次就100小費,師兄好好人呀
冇party 2都比100貼士
有party 2咪比..............
冇 part 2 便係唔比tips啦.
心郁郁想試下個場
咩都無用都俾一舊tips
ching唔好做壞規矩
去多一次啦
可否比多些資料在何處?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:59