[野戰/槍械] Marui MP7A1

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾時有得買?
已有賣,可以去槍街找,其他 wargame  討論區也有二手買了
一早有
但係我會揀KSC/UMAREX
I think it is much better a cqb weapon than mp5. the weight and size is perfect
出左好多年的了!
最好唔好買
1)要用專用電
2)打唔到大力
3)少PARTS
如果真係鐘意MP7,學CHING講,買U記出既GBB 吧
Marui的MP7 無咁好力水   反而玩umarex的GBB 會比較好,力水可以較 係不錯的選擇!!

GBB要買較力芯,原裝打TOP GAS 都有1.5J左右力~打CQB留意會過火哦
用0.25 打OUTDOOR都表現唔錯~GBB黎講,性能同可靠性都高!
KEKE~禁白羊座o穆o你買左未~
兩支MP7A1都有(東京&KSC)
電槍落場打實際d, 輕d
GBB就重手d, 手感(blowback)好d
不過唔中意支KSC前摺柄無東京lock得咁實
GBB手感的確好好多,但冬天打game太凍時唔太方便
如果係我 我就會買gbb
me too ar, i like blowback
玩過GBB之後就覺得電槍D聲好嘔心
靓仔枪~赞
MARUI 出gbb版喇!!!
回復 pakho0912 #16 的帖子

actually...old news la....therefore i reli dun understand why someone is gonna buy the electric version.........

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:25