很多人說足仔已死..咁其實最風光好玩既時候,又係點既呢??

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我玩足仔年資很短,未完全感受過,風光好玩時候係點既,只係經常遇到黑店或者趺錢...當然有D都覺得不過不失既..但都唔多了..真係好想知道,最好玩既時代係點既...

純大家交流分享..謝謝..
没试过...唉不能和师兄交流
沒試過x2....好似好吸引咁!
睇我報告吧
足仔其實未死,只係你去邊度。老實說,最失敗果D足仔,正正就係比人最追捧果幾隻。首先,左敦一帶企街足浴,失敗,果班根本上就係幾十年前的一圓兩味,完全唔係骨,係比你摸同HJ。第二種失敗既就係班越南妹,最初由祝福做起,後來有尖咀幾間,祝福環境惡劣,但勝在班越南妹新鮮。而且初頭幾好家教,訓練足夠,搵邊個師父服務都差不多,連摸佢妹妹隔手方法都不樣,但可惜做旺之後,又中途換人,又唔足鐘,你稍有不滿,就分分鐘比人凶。其他尖咀果D都一落千丈。第三係小費,100定200令到很多人不快,最近發覺200蚊已經唔單只尖咀,連太子果D都開口要200。結果左計右計,好多人本來由 USB 轉過黎的都走翻轉頭。
回覆 李忠良 的帖子

其實我都好同意師兄你既講法,佐敦企街老實說,我真的沒有試過,原因係聽得太多中招,真係唔敢去喇,尖沙咀越南妹我也試過,初初都覺得還可以,但後來都係越做越HEA既感覺...最後TIPS呢PART,真係令人都唔知喇..比一百,黑左面..老實,唔係話孤寒,不過二百+骨鐘,五百~五百幾落樓,真係好似幾肉赤...雖然我明白,玩足仔好多師兄都話,最緊要偷偷摸摸既感覺...但係...PART 1 & PART 2都感覺不太好,就黎偷偷摸摸都好似......唉...感慨ing
足仔現在好似到左夕陽的行業,唔知新的行業會變成點?
足仔愈開愈多,愈做愈爛!無技術,直情只為出火,好無引!

以前偷偷摸摸,見個 BG(通常人妻中女)合眼緣,用說話逗下佢,有意無意摸幾下,有D身體接觸之後,著住紙底褲扯支旗比佢睇,好含蓄咁暗可不可出火,有D BG 唔做,有D 做,有獵食尋寶之感覺!之後當然是佢玩雀,我玩波,好多都唔肯除,唔肯咁肯之下一件件解開,去多幾次熟左,仲可以玩埋妹妹!

唔知好彩定唔好彩仲沉埋船(好多年前既事!)!

而家就無乜引!

其實就算唔變,比你玩多幾次,你就覺得悶,淨波,唔夠喉,玩埋妹妹,咁又點,打飛機,唔正氣,唔符合陰陽並濟原則,你就想要開大,D 囡囡一順你意,橫掂都係做,訓度搵得仲多又唔駛咁辛苦,除非堅持正骨,否則只會越黎越無癮。

多謝c兄的分享
李忠良 發表於 2012-3-18 10:29
足仔其實未死,只係你去邊度。老實說,最失敗果D足仔,正正就係比人最追捧果幾隻。首先,左敦一帶企街足浴 ...

....
第二種失敗既就係班越南妹,最初由祝福做起,後來有尖咀幾間,祝福環境惡劣,但勝在班越南妹新鮮。而且初頭幾好家教,訓練足夠,搵邊個師父服務都差不多,連摸佢妹妹隔手方法都不樣,但可惜做旺之後,又中途換人,又唔足鐘,你稍有不滿,就分分鐘比人凶。
...
師兄都好熟足福喎...
仁濟足福係我ge第一次...之後經常幫襯..老板娘李小姐仲請過我食外賣壽司添..
之後開兆和街分店(試過一次兆和街查牌,成十幾個越南妹逼埋係仁濟,入房前都high幾球先入到房),上海街分店,請多左內地人,做野放D,,結果兆和街分店被封..
其後又在TWN天橋腳開一間,,不久又被封...之後都無去..
後來連仁濟都冇埋.上海街又頂埋...無哂消息
而且, 價錢不平.
c兄你地有无去东莞玩过邪足,那边有年青技c,服务又多,有D邪足场还可开D,
其他區又點樣? 唔想跌錢...
咩都唔除好冇引~_~ 同自己打飛機冇咩分別
今時唔同喇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 16:39