新加坡 - 1654A 美惠

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

個日睇到新加坡1654A精彩報告, 剛好在新加坡開完會, 就去睇睇啦.  跟師兄指示打去預留Mimi, 但佢無開工, 就上左去直接揀女算啦, 當日2:30pm 去到, 有四個可選

名: 美惠
價位:  SGD150
身材:  波很大, pink lin, 可遇不可求, 哈哈, 大波大lin, 該有E Cup
樣:  4/5, 潛艇王無說錯, 堅靚!
服務:  3/5, 有d行貨, 但可以接受啦

湖北荊州人, 幾健談, 波幾真, 我分不出是真是假.   服務不過不失, 有漫遊, 環保吹, 唯一美中不足是女女不喜我舔乳頭, 可能是拍變黑, 不再"可遇不可求"吧!  
我準備後入推車時, 美惠猛話我大, 死頂著我, 推得不暢快, 遺憾!

總體都滿意啦, 硬件比軟件好!   但這價位, 如此質素, 算幾好啦!  

各師兄記得加分啊!
Pink lin & E cup, very attarctive.
回覆 讚好 不讚 使用道具

Pink lin & E cup...will go and try tmr...thanks brother.

So happy brother, this is really good place for us!

美惠!
大部份第一次到學校的師兄,叫囡囡一字排開比較的話,揀o既就係美惠!(包括小弟!)
無他,真係靚呀~~哈哈~~

Haha, such an great experience !!  

回覆 clementlau 的帖子

Thanks for the pic and will try it and share the experience !!!!

明白!我也很怕D女周圍唔比錫