[曼谷] 7日4爆之旅 (2) - Baccara

泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: Baccara 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 物非所值 返啅指數: 2/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第二晚九點鐘黎到Baccara,入到去好多人,揾到個bar枱位叫杯嘢飲就開始睇囡,第一次親眼見識到樓上囡囡嘅真空威力!
樓下嗰啲,質數參差!不過就喺對正我嗰個位,有個靚靚地嘅不停同人打眼識,包括我在內,望落都冇乜邊個標青過佢,就叫佢落黎lady drink,傾咗一陣,佢話2500bahts ST,好! Deal!

可惜返到酒店,感覺佢有啲求其了事,過程唔講喇!完事後趕頭趕命咁走,好失望!
第一次去呢啲吧玩,不過睇黎唔係咁啱我玩!
mostly lady for short time are in hurry
回覆 讚好 不讚 使用道具

回覆 sarmannjai 的帖子

thank you borhter shiring
sometime lucky is the main point

因為時間太早 囡囡趕住返去做第二轉......

下次可以夜D再去試一試 !!

哩到都未去過,有機會試下,唔知岩唔岩玩者

I think if you go with friends, would have more fun !

Baccara 已比日本仔同遊客縱壞晒
開親口都 2500 ST, 呢個係bangkok 大部份agogo LT價

你唔去大把遊客去馬, d女唔憂做
玩貴晒
女又臭寸

I miss Baccara but their girls are more expensive than NANA IMHO

Yes! Next time I would try to go Nana!

聽講以家曼谷低玩啲

有無相呀?

期待啊,无相呀

rickyno173173 發表於 2012-6-7 12:05
有無相呀?

No, coz it's too disappointed. No mood to take photo with her.

回復 forever141 #9 的帖子

nana is good and less expensive, thanks for sharing

回復 sarmannjai #1 的帖子

don't expect too much, 好一餐唔好又–餐

多謝分享,

you can go Alcartranz,not bad,one beer 135 baht

回復 trainboy #18 的帖子

where is this Alcartranz?
ching u r so familiar with bkk

多謝師兄報告

入花街後,在左手面,未到Diamond beach hoTEL,bKK,都好熟