[曼谷] 7日4爆之旅 (3) - La Belle

泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: La Belle 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期:  消費意見 可以一試 返啅指數: 6/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第三晚黎到La Belle,上次黎La Belle真係一世回味,可惜已經揾唔返嗰位囡囡,再加上前一晚喺Baccara嘅不快經歷,所以決定重回舊地!

六點半鐘黎到,得十幾個囡囡,不過冇乜邊個有興趣,側邊bar位有幾個靚嘅,不過要4900bahts,太貴喇!但係講下講下,mamasan話有個新黎嘅,十九歲,3900bahts,望一望,其實我最有興趣就係嗰個,諗都唔使諗就成交!

上到房,佢話佢今日係第一日返工,我就唔信喇,因為佢對所有程序都好熟悉!身材普通,有隻大蝴蝶紋身喺心口,不過皮膚好滑,真係好後生!見佢不時check住電話,仲睇到佢同佢條仔影嘅相!

等咗好耐先冲涼,非常細心,洗渾我全身每一個部位,可惜上到床有啲錫身,冇得錫咀,要上套吹,草草了事!叫佢幫我揼下骨但係又求求其其!又唔俾影相,算!念在佢靚靚地,不過都俾我偷影咗幾張!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

討論

吸引: 4.0
吸引: 4
sexy pussy hair and long legs發表於 2012-6-2 00:10
多謝師兄包膠
冇晒評分, 所以只能加一個貼
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝CHING 既分享,支持

回覆 sarmannjai 的帖子

thank you borther report
good has picture

thanks for sharing but sorry for having a "no heart" chick

正到無朋友

囡囡好似都唔錯...

師兄!我想問下labelle幾點開幾點收架?

Thanks for sharing Ching.. Mind to share the number??

回覆 sarmannjai 的帖子

nice sharing
tks sexy photos

thanks for the sharing. looks hot...

tww 發表於 2012-5-10 13:38
師兄!我想問下labelle幾點開幾點收架?

好似11:00pm 過左打怪獸機率好高

thank you very much for your kind report

囡女有無剃陰毛

回覆 roadpeople 的帖子

Re: 囡女有無剃陰毛
Ans: 無

Thanks for sharing. even she is not tall enough but she is still very hot!!

seems her nipple is very dark wor but it's good that she has a slim body with real boobs

多謝師兄包膠

La Belle好多散工,每次七成女都唔同。好多好回憶嘅女都唔見晒!

the girl seems so good body, thank you for real photo report