有冇好陀地介紹下

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

區份價錢唔緊要
宝石蓝 發表於 2012-5-12 10:19
富士山8、HB4 都大把!

but how old are they ? over 30 ?
More of your perference please.  ie:  young or old, pretty or ugly, tall or short,
big or small balls, skill or non skill, etc. etc. etc.
ymmotng 發表於 2012-5-12 10:22
but how old are they ? over 30 ?

不便説!自己去睇吓啦!我話18、你都唔信啦!
kenkenken1 發表於 2012-5-12 10:26
More of your perference please.  ie:  young or old, pretty or ugly, tall or short,
big or small ball ...

爬文又唔爬、洗樓你又懶!邊直到好嘢!
kenkenken1 發表於 2012-5-12 10:26
big or small ball ...

仲有、留意標提係「好陀地介紹」呀!
去福樂睇下運氣
回覆 宝石蓝 的帖子

agree
回覆 McManaman99 的帖子

通菜80係邊架, THANKS
Ronney 發表於 2012-5-12 11:35
回覆 McManaman99 的帖子

通菜80係邊架, THANKS

MK 嘅1條街!141資料庫有廣告!
懶成咁......起頭都懶...
都唔怪得樓主, 有時需要呢d野, 話來就來, 爬文有時又唔update, 特別係好的拖地, 可能做一排就唔做, 咁大家一場兄弟, 有料米分享下
我想知,我想要
bussy 發表於 2012-5-12 13:52
都唔怪得樓主, 有時需要呢d野, 話來就來, 爬文有時又唔update, 特別係好的拖地, 可能做一排就唔做, 咁大家 ...

樓主唔算有問題...都算不恥下問!3、4樓嘅師兄就真係...
HB三樓有自稱陀地幼幼,可以睇睇。
香B 4F都唔錯
如果有18歲的陀地, 都去曬做私鐘妹啦, 搵得多過D 1樓1

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 10:30