[曼谷] 撐豬肉王小師兄

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如果是經常去曼谷蒲的師兄都應該知道King Castle 有一半以上都是Ladyboy或山寨鷄啦!另外泰國夜塲啲外勞鬼妹同客出塲做交易,比人捉到,間塲可以比政府釘牌㗎。加上那位師兄說6oo barfine和3ooo家用。真是看見都笑到噴飯。通常在曼谷找俄羅斯妹快餐去RaJah Hotel,Overnight就要自己去Pub或disco碰運氣,如Mixx or CM2。

呢位師兄就知道行情喇!泰國好保護本土性工作者,係食客都知道RaJah Hotel、Mixx or CM2先湊到鬼,仲要係東歐或俄羅斯種,要食南歐西歐中歐D女就要直接溝,無得你比$,除非貴價嘅網上貨...再另外就係Nana街邊D黑妹...

令人睇吾過眼就係寫埋D淫文話有"真水",嗰幾件明明係切左嘅妖點可能有"真水"呢?!屌你吾係蠢到人地搽KY你睇吾到呀?用手指探吓塊西熱吾熱同臭吾臭都驗到啦~最慘呢度好多師兄仲未接受到食妖,睇完篇文就真係走去King Castle食山寨雞,一D責任都無...
回應 豬肉王子 #2 的帖子

I go to king castle & king castle 1&2, they say they don't have russian girl named Anna. I'm so disappointed.
豬肉王師兄好野!!!! 支持....小弟月底去bkk 都唔去king castle曪..都係返DISCO溝女算啦!
參考: Mixx 鬼妹 THB6000
十扑师兄!!!
叫雞有理,玩鹅無罪。
不过報告要真,唔好誤道他人。最次自己想下点解人家甘好彩條條女都係混血兒又加鬼妹,点知係鐘意食鹅多过雞。
austinpower 發表於 2012-5-21 09:49
叫雞有理,玩鹅無罪。
不过報告要真,唔好誤道他人。最次自己想下点解人家甘好彩條條女都係混血兒又加鬼妹 ...

Agree!!!中意食人妖就自己食,駛吾駛咁陰濕比人踩蕉皮呢?正宗九吾搭八!累街坊...

appletreeman!吾該你吾好係141誤導人啦師兄!!!

appletreeman,我係141 Fans,幾年來睇咁多師兄 D報告都算係有D辨別能力,有好多師兄真係Share左好多經驗,但咁多人之中就只有你Post嘅文最有問題,簡直可以用無恥黎形容。

師兄,我80年代已經去Thailand蒲,你下低呢3個Report D "女"根本係切左碌野嘅人妖=山寨雞!你D吹水經歷只可能蒙敝吾知訂嘅Ching兄,但對住有經驗嘅人你就即刻現晒"吹水"形!影衰晒141既口碑!

我係歐洲8年,大把鬼妹friend,我有過吾知幾多件鬼妹架阿哥,你個鬼妹Anna一睇面形五官同骨架就吾係俄羅斯種!亦都吾係其他歐洲種,一睇就係亞洲人!染左頭同帶左有色隱形眼鏡吾代表就係鬼妹架阿Apple哥哥!尤其隻手骨好似男人咁大就更加吾正常,更重要呢件鬼妹Anna同我個好"妖"嘅Friend係炮友!而另外嘅Pinky同個樣子80%似angelababy既泰(30%)韓(70%)混血兒 An(22歲),一樣100%又係"妖"!佢地點會有可能出到真水?

師兄,我吾知你咩動機寫呢D文誤導人,醒目嘅就收手,當年我遇到人妖扮女爭D一拳打暈佢,141大把師兄都未接受到,回頭是岸吧!

[曼谷] (新手)六日五夜曼谷純食囡囡之旅 Day1
http://141hongkong.com/forum/thread-958833-1-1.html
(新手)六日五夜曼谷純食囡囡之旅 Day2 (超詳盡report)
http://141hongkong.com/forum/thread-959698-1-1.html
(新手)六日五夜曼谷純食囡囡之旅 Day5 (終極完結篇!!!)
http://141hongkong.com/forum/thread-961790-1-1.html

appletreeman 口中的Pinky的Facebook name 係:Park Hay In,各位巴打add Pinky facebook可自行印證!

老實講,睇完appletreeman成篇文D行為咁醒目,就明白一個咁眉精眼企嘅人如何被"人妖"呃?居然仲要比幾件"人妖"呃係女?!點都無可能睇吾到人地下低塊"西"同個"西"無體熱吧?更荒謬就係竟然有真水出!心照啦師兄!

appletreeman師兄,你係時候要出黎澄清一下,到底知吾知道自己係度比緊D咩訊息比呢度嘅巴打!我並吾係針對你,食人妖亦都吾係咩醜事,我係針對誤導人嘅後果,如果有人睇完你篇膠文去Kings叫女,跟住發現係人妖,咁邊個會負責任?!你會吾會負責任?!

appletreeman師兄係巴打嘅,就吾該你表達一下你嘅睇法!
咁顛...外國都要出假report??
香港 or 國內sauna report就話o者....

咪咁過份喎, 去到外國已經時間唔多, 仲要食錯野會好頹價喎...
再次通知大家,討論會員appletreeman的話題,
請到該主題內回覆發表意見,請勿開新主題討論,敬請合作。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:21