恐嚇人 吊人 粗口王粉嶺花都日本食店 m記左門入去第一間

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢間野係極品

態度係講野粗口不斷 仲要罵人 d人仲惡到成個飛仔咁

我講解我當日去果時情況先:

果陣時我一入到去果間野 我就話唔該要5個收c 之後我話轉頭拎 頭一二三次佢係無理過你 之後我在講多次佢先理人 之後我就出去出邊買支野飲咁 20分鐘之後返返去果間野 我都唔好意思問佢得未 佢個樣好鬼惡... 等多3 4分鐘 佢理都無理過我咁  之後就吹一吹佢 問唔該 得未呀 果5個收c 之後佢答左我先 語氣極差 勁快咁講:得! 1分鐘同你搞點 佢之後就同佢旁邊d人講哂粗口 話:吊 未死過呀 吹我做野 等得果15分鐘黎吹我 之前果條友等幾個鐘都係咁等 仲暗示咁咩野我老母  同埋我旁邊有幾條友同佢吹緊水  最好笑係佢話1分鐘 點知3分鐘有多先搞點-

仲有其實去過2次

仲有一次幾個星期前

就係我拎8達通入去想買野食 之後第一時間問8達通有冇得比錢 之後佢話有(100%一定聽到) 當時都係要講二三次佢先理你同埋態度都好差 之後我右係出去買支野飲咁(因為買野食更係要買埋野飲) 之後我返返去 佢就正好左 我就話8達通比錢 之後佢就話冇8達通 之後當然我就更係話:下 我明明聽到你講有8達通比錢 我先話要 之後佢空我 眼神好火咁望住我咁講:下 我幾時有講過 之後就叫我返去拎錢 我大約半個鐘到先返到去果到比錢佢(因為我來回屋企都好耐下)

佢可能因為呢單野就開始對我咁差

我等果陣當中起碼聽到佢地講過超過50次粗口

50次都講低左

講真 d野食係無問題 同埋都幾抵食

不果最哀係d人真係態度太差- -

我就唔係叫你地唔好去食 只不果提下你地果間野果d極品態度

講真就算我開左呢個post 我都會照去果到食

我只係分享下姐 因為太極品 d態度

可能呢間野就係主打態度 其實我都幾鐘意佢地d態度 太正

其實哀然佢地罵我 但係我各得佢講野太正 當時我都忍唔住笑左出黎 元全無唔開心過 大家真係唔好誤會]

不果講出黎你地應該認為我講得好似好誇張咁

你地親身去一次就留意下果條友做野就得 勁大老皮

不如你寫埋對話內容出黎,咁先知有幾正
間野咁既態度,你都仲幫櫬,就真係抵比人吊
真係態度太差- -
如果態度差咪冇下次囉
不如你寫埋對話內容出黎,分享下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 14:36