New Car.Gucci Special Edition..

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Hi.

Re:< Fait 500 Gucci special Edition. >
Want to know more about it?
Any one in Hong Kong But one.???

ThanQ you.

回應 yescomputer #1 的帖子

你去CWB FAIT CAFE食個tea,果度大把資料比到你,d野食仲幾好味添...
回應 leo55555 #2 的帖子

ThankQ you very much.
Gucci版典雅高貴叫人十分注目..I found it too.
Was told all SOLD out in HK. Back Order. ttoo-bad.
ThanQ you Boss again.

同一般crossover特別版嘅產品冇乜分別,鐘意比人閹又有錢比人閹嘅可以盡情購買。不過Fiat500呢代本身唔係一架有咩咁好嘅車,除非外表大過一切則例外
回應 yescomputer #3 的帖子

早幾日tst見到假胸女星揸住架,拉哂Gucci花,唔知真定假....
回應 leo55555 #5 的帖子

比多少少貼士呢!
回應 Addicted #6 的帖子

【on.cc 東方互動 專訊】攣生姊妹莊思華(Mona)和莊思明(Lisa)近日相當黑仔,繼Lisa上周接連食牛肉乾(違例泊車告票)後,Mona昨晚駕新車FIAT 500 BY GUCCI途經獅子山隧道時,因收掣不及撞向前車,加上後面的士猛地向前衝,釀成三車連環相撞意外,幸而Mona只是輕微撞傷!
Mona接受電話訪問時說:「真係好險!前面架車突然耷停,後面架的士收唔切制,我就夾在中間,好彩傷勢唔嚴重,只係撞親隻腳,架車就後面個泵把撞爛晒,聽日就會去錄口供,會拖架車去整!」她亦在微博寫道:「我想我已經小心到不得了……好彩架車仔真係夠硬淨!」

回應 Addicted #6 的帖子

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 10:28