某人(A先生)為6700萬去黃大仙求籤記~

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事情係咁既,話說六合彩係2012年6月17日(星期六)
如果頭獎能夠一注獨得,立即扲到港幣6700萬

當A先生知道六合彩頭獎有港幣6700萬時,立即雙眼發亮
於是,A先生係星期六中午放工後,立即走去黃大仙上番注香,祈求中六合彩頭獎
順便去求左支籤
徭呀徭,終於徭出左一支籤,係『第四十八靈籤』落地之際,本來微微的雨勢突然加大
當時諗:唔通天降橫財
係就發啦

咁岩隔離有個阿婆走過來 ,A先生當然趁機收下料
個阿婆講: 呢度求籤好靈嫁......我求左咁多年,真係好準嫁......我今日來,係幫人地來求籤嫁......
阿婆講完後, A先生立即急不及待去睇下呢支係咩籤來先
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=274047

睇完之後,下

唉~心情即時

不過, A先生見到有咁大筆橫財,當然永不言敗,決定去同馬會博殺
去到馬會果陣,見到有三料王,立即扲番本睇睇

登錄/註冊後可看大圖

睇到呢段

登錄/註冊後可看大圖

A先生睇完之後,又信左佢,決定就買大號碼,買足50大元

登錄/註冊後可看大圖

買後再祈求上天比A先生中啦

好啦,等等等,A先生中終於等到晚上9:30既開彩時間......

最後,......
7獎都唔比A先生中,有無搞錯

總結:
唉~
真係唔知可唔可以話佢靈
財富:無偏財,每個錢都要靠自己賺得。
人地頭獎有4注中,偏偏其中一個唔係A先生。

所以話呢: 有時神明、命運呢樣野,真係唔到你唔信
係命運好既,第一次買就中頭獎 ; 否則,買足一生都可能唔會中
六合彩只是一項小玩意,得閒買少少玩就好,唔好太過沉迷賭博,更加唔好太過迷信

***A先生只是一名虛構人物
A先生係米你呀?夢醒時候,我買足三十八年都唔中
回覆 讚好 不讚 使用道具

river.wong 發表於 2012-6-18 21:01
A先生係米你呀?夢醒時候,我買足三十八年都唔中

上面寫左:
A先生只是一名虛構人物

小弟都好神心,不過今年無中過任何獎

無偏財,每個錢都要靠自己賺得。

albertchow 發表於 2012-6-18 20:32

馬會話:G會陸續等你

parma 發表於 2012-6-18 21:28
馬會話:G會陸續等你

過左3日又有機會
希望會中

此帖僅作者可見
我睇唔到你寫乜

马无野草不肥,人无横财不富,明知命里无,也是要强求!

albertchow 發表於 2012-6-18 20:32

A先生係唔係講你自己

ess 發表於 2012-6-18 21:49
A先生係唔係講你自己

無需要講到出口既
心照就得

呀黃生老早提左你無偏財啦!仲唔信!呀A生!