[九龍城/新蒲崗/觀塘] 君X坊可以一試!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

原本想去試有師兄讚好嘅足X軒, 點知開門個位令我停步, sorry!

跟住隔離君X坊開門叫我去試, 而開門個位又OK, 所以入咗去試.

入去由另一位技師幫我, 我無問佢名, 佢係後生嘅, 大約27歲左右, 好瘦, 我話比啲肉佢(我係肥仔), 我只選1小時, 只推油(包括推淋巴), 技師技術OK,推時隻手熱烘烘, 好舒服. 唔多比抽水, 技師中A裙內加短牛仔褲(明啦!), 到差唔多夠鐘, 成日係小弟附近遊走, 但係都無搞佢, 最後我頂唔住誘惑, 將佢隻手放上小弟上套弄, 最後發射. 過程我like! 抹油比錢走人! sex141.com 足浴場超過300間 有短片
謝謝師兄報告!消費多少?
回復 raymondchao123 #2 的帖子

唔駛$300
師兄~沒解甲至少有過手癮嘛
回復 lwclwt #1 的帖子

多謝消息。
多謝分享
Thz for sharing!
呢更聽講係正骨,師兄究竟可以發射,好野謝謝分享
聽到我都想去試下
謝謝師兄.how much?
Thanks ching report , not more than $300 ?

thx for report and how much it cost?
之前有report 話係正骨,去多次都冇part 2, C Hing 第一次去就有嘢玩,應該是個別技師暗地裹做
多謝分享
多謝分享
一個鐘吾洗三百, 姐係幾多
多謝分享
有機會去試下先!

有機會去睇睇!
thanks very much for the report, ching

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:28