[美少女] Sunday勁跌錢report

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://sex141.com/zh/31290-%E5%B ... 7%B4%84-sunday.html
今晚試完sunday 勁嬲,唔晒D寫狗伏
Acup身材

事前沖洗各有各沖
前戲求其
出完後竟要我自己除套,出來玩咁耐第一次這樣
事後得我自己沖涼,她不沖涼。·

出來玩她的服務都算差,一樓一都好過她
跌左8舊水
本來做開CDROM,但唔想再有師兄跌錢才出report

補充內容 (2012-7-6 23:47):
r腋毛還未·剃淨

補充內容 (2012-7-6 23:47):
r腋毛還未·剃淨
佢係咁架喇,一時一樣,我都唔敢試,驚跌錢。
之前都有報告話佢真係好靚,不過完全無服務可言!
A cup,都話神奇胸圍真係好神奇啦
食服務真係唔好諗佢==
回復 tim1121 #1 的帖子

多謝師兄。
多謝師兄。
吃樣都吾錯架..

Still hairs at underarms? That's a major turn off. With the bad service, major no no to this girl. Thanks for the report.
請用真正身份在賽區出份報告,你地用D假身份或新帳喺度出報告,真我都只會當你抹黑看待
希望師兄下次食到好野
回復 tim1121 #1 的帖子

對ching情況深表同情~
祝下次好运
佢真係食相頭/gff之外就無賣點
一樣有d 7頭會去(like me)
好彩上次book唔到,試咗同系嘅Victoria. 不過都係冇服務,要帶套吹,但係就可以車。有份報告話有環吹,我覺得幾流...囡囡同我講之前連帶套吹都冇添呀,其他ching都話冇囉
依家寫狗太多 唔太可信 有待觀察
回復 美乎中心 #10 的帖子

死蠢

If I can post I already did, I can't not enough 威望 and 積分
good luck next time ching......
祝下次好運

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:16