[芭提雅] 芭堤亞又變咗DD!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

七月份時為師兄們作出呢個報導:

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2200841

八月份時芭堤亞又有翻天覆地嘅轉變:

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2213536

九月份,好囉!只係變咗DD!Honey3啱啱開張,版主兄已經出咗包膠通知大家:

http://141hongkong.com/thread-2218926-1-3.html

http://141hongkong.com/thread-2219718-1-1.html

地點其實幾好 ,如果你喺步行街玩到夜都未搵到女,唔想返酒店食自己,可以拿拿聲行過去,由步行街入口行過去約十分鐘!唔想行坐motorbike就三兩分鐘飛到!兩點收工

Crazy House(同曼谷果間冇關係㗎)巳經關門大吉!大家唔駛可惜,呢度D女質素差過曼谷果間好多㗎!

090702 (2).jpg

Lighthouse竟然重生!不過D女依舊麻麻!

報導完畢,多謝師兄們收睇
Crazy house竟然執左😮
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 dellwtko ##1 的帖子

大片場都變哂做大陸包團場,中場播音樂時,幾十個大叔大媽沖上台跳舞,我之前從未見過,但剛剛一星期去左三晚,三晚都出現如此奇景!!
另外多左好多新女,其中有十個八個都ok,但感覺都眼生起頭頂!

拿 呢次我唔認同啦
我之前試過11,12點都未搵到女 飛去honey 2 結果搞完出黎就熄晒燈 所以條女係超趕收工 黑面 開聲催你 成個過程半個鐘都無 所以我從此唔會咁夜去浴室
而Crazy House, 我有個一個月只係返6日工既相好 都幾靚女 完全靚過曼谷果間 不過全店得佢一個係咁靚
而Lighthouse 間唔中都有好野, 我係pty 食過最靚既女, 其中一個係Lighthouse做過, 而家唔知有無轉

Screenshot_20190907_212534.jpg Screenshot_20190907_212515.jpg

ahyen9413 發表於 2019-9-7 21:09

大片場都變哂做大陸包團場,中場播音樂時,幾十個大叔大媽沖上台跳舞,我之前從 ...

咁我呢三個月都冇去過大片場!如果有咁精彩表演,下次要去睇吓

comeonjames 發表於 2019-9-7 21:16
拿 呢次我唔認同啦
我之前試過11,12點都未搵到女 飛去honey 2 結果搞完出黎就熄晒燈 所以條女係超趕收工  ...

Honey3而家嚟講係芭堤亞最新浴室,硬件幾好價錢唔平!最貴要六千幾!我都有問經理咁夜嚟,會唔會有你所講嘅事發生㗎?佢拍心口話唔會,不過又唔係佢提供服務,唔知㗎

CH你都話全店得一個靚,我喺Airport gogo吧都遇過一個!佢做咗三日!

Lighthouse 你可以睇睇我影張相,底底果度都影到幾件,呢期幾扒吓

dellwtko 發表於 2019-9-7 21:38
Honey3而家嚟講係芭堤亞最新浴室,硬件幾好價錢唔平!最貴要六千幾!我都有問經理咁夜嚟,會唔會有你所講 ...

"呢期幾扒吓"
呢個重點 就算同一間都係一期期 所以我次次都係全部入晒check 一次
我上次7月去 light house 對面Fahrenheit 唔知點解好高質 果晚去起碼睇中五個

comeonjames 發表於 2019-9-7 21:46
"呢期幾扒吓"
呢個重點 就算同一間都係一期期 所以我次次都係全部入晒check 一次
我上次7月去 light house 對面Fahrenheit 唔知點解好高質 果晚去起碼睇中五個

咁係呀!冇幾多間吧可以做到P/S果幾間咁保持質素咁長時間!好似Tantra咁,大約兩年前開張時幾好,但質素一直下降!而且Lighthouse/Fahrenheit其實同Palace同一集團,囡囡掉配亦可能有影響!

睇完我都好想去阿😭

大片場都變哂做大陸包團場,中場播音樂時,幾十個大叔大媽沖上台跳舞,我之前從 ...

大6人就係是這樣的

七月份去的时候 crazy house 有条女几靓,岩亚洲人的口味,可惜个时被个farang 抢先barfine 左,估唔到竟然执左!

间野开左都至少5-6年,估计接下来walking st 生意不是太好d agogo bar 会陆续关门大吉,我估同房租不无关系。

唯女子与小人难养也,d女女就因为宜家水鱼太多,就眼高于顶,唔记得左其实自己只不过系个妓女。
d土豪真系宠坏晒d泰女。应左果句“人傻钱多”!

過黎為啤酒兄捧場!成版都係曼谷嘅報告,終於見番芭提雅嘅訊息。好羨慕啤酒兄個個月都有得去蒲。

dellwtko 發表於 2019-9-7 21:59
咁係呀!冇幾多間吧可以做到P/S果幾間咁保持質素咁長時間!好似Tantra咁,大約兩年前開張時幾好,但質素 ...

Lighthouse/Fahrenheit其實同Palace同一集團???

上次 Fahrenheit barfine件女12點前或後都系一樣價lt1500B,但palace十二點後lt1000B!

我鍾意去Rasputin多啲

之前成班係到揮國旗添呀

好呀,大片場变爛埸

女眼生在頭頂就唔好啦,不過現在全世界都係咁……

啤酒兄和各位師兄
小弟下個月第一次去芭提雅,其實芭有咩玩,agogobar 和泰浴?
但因睇左好多貼,好似芭沒太多野玩。以bar有時亂開價。
請各位多指點,去邊到有得搵食🙏🏼

tyloh 發表於 2019-9-7 22:57
七月份去的时候 crazy house 有条女几靓,岩亚洲人的口味,可惜个时被个farang 抢先barfine 左,估唔到竟然 ...

Crazy House有靚女咁好?咁你好彩囉!咁耐係得一次我有DD興趣喺果度帶女走,一對双生姊妹offer同我3P,衰在佢哋樣麻麻地,年纪又大咗DD有三張幾嘢,唔係我真係會去馬㗎,未試過同時吊一對姊妹吖嘛

我反而估計生意唔好D吧,可能會慢慢轉手比國內人! Panda係咁,Yes又係!

crazy (2).jpg