[問題回報] Hifi 版你好!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

為什麼我在該版不能留言或發帖呢? 煩請解釋一下! 謝謝!
p.s. 已在3月份發送了消息給2位版主,但冇回音!
在下都想知。。。是也!
回覆 讚好 不讚 使用道具

伺服器...換一個...試試

耐人尋味

我都想知解釋

可能比人blacklist左

各位晚安!

就會員icefree兄所提,影音Hi-Fi版本意是給樓主一個冷靜期,並不著意長期不許在版內發言或發帖,只冀望樓主往後能發帖後除接受各會員評分外,更能接受各界對該帖之內容所評論。

各位心中可仍有所疑惑,相信大家看帖大多亦有所期望,望內容有助於自己日常應用,而大多數發帖的文章亦轉載自網上,更甚是發帖者對其內容可能未全理解,然而看官有可能受內容誤導。此時,若有評論給予糾正,樓主理該欣然接受,並不是只力圖爭辯,不顧無理。

最後,就本人曾言,影音Hi-Fi版著實歡迎icefree兄及一眾會員師兄在版內發帖,但還望出帖之餘冀能接受各界善意之評語,以此維持版內良好分享之風。

言盡!

以下給予各界參閱
http://141hongkong.com/forum.php ... 81&fromuid=2821

柒喜 發表於 2016-8-23 21:30
各位晚安!

就會員icefree兄所提,影音Hi-Fi版本意是給樓主一個冷靜期,並不著意長期不許在版內發言或發 ...

首先多謝你百忙之中回覆我,謝謝!

問題來了!
1. 2016-08-23 22.26.45.png
當時你哋又唔覆嘅?或許太忙吧~但其他的消息又會覆得比較快,洗唔洗cap 畀你參考?!?亦或者收不到啦,各樣那樣!但係我心中只是,是但啦,又唔係非常事!若是禁言,咁簡單講聲囉!please!

2. 剛才睇過該舊帖…似乎係你唔接納我嘅說法,我明喎,要別人去接收1d你平常少接觸嘅事物或者說話的方式,也許我的表達方式未如你所需所想 & 表達有問題而引起……喂喂喂~你淨係聽啱听㗎咩?!?有d你未見過未遇到過嘅,你就視而無聊無禮?!?舊post大家有興趣嘅話,可以睇翻,我是否講錯嘢!?!?佢真係我Fb 嘅朋友,洗5洗cap 對話俾你睇?!? 當然你想睇我亦唔會比!點解?私隱囉!

本來仲有3、4……5、6、7嘅,但係是但啦,我並不是求分數!thanks   !😇

回復 icefree #1 的帖子

icefree C Hing, I wonder if you get the message that you are blacklisted or not when you try to post or reply?

The_Matrix 發表於 2016-8-24 00:11
回復 icefree #1 的帖子

icefree C Hing, I wonder if you get the message that you are blacklisted or  ...

冇收過3月16號之后的信息 !中文please, 雖然我明白 !

回復 icefree #11 的帖子

icefree師兄,請看柒喜師兄 "八樓" 的回答~

補充內容 (2016-8-24 01:00):
icefree師兄, 就問問版主你什麼時候可在Hifi 版再發表,  好嗎?

The_Matrix 發表於 2016-8-24 00:40
回復 icefree #11 的帖子

icefree師兄,請看柒喜師兄 "八樓" 的回答~

睇完先答的,拜托 !
你有興趣的話,睇埋個舊帖先 !

回復 icefree #13 的帖子

icefree師兄, 就問問版主你什麼時候可在Hifi 版再發表,  更好嗎?

P.S.: Your 9th floor reply to 柒喜 C Hing was not catered to me (and I have missed it also), so my reply was based on the request that you wanted me to type in Chinese.

The_Matrix 發表於 2016-8-24 01:04
回復 icefree #13 的帖子

icefree師兄, 就問問版主你什麼時候可在Hifi 版再發表,  更好嗎?

睇完舊帖你先講,Thanks!

icefree 發表於 2016-8-23 23:22
首先多謝你百忙之中回覆我,謝謝!

問題來了!

小弟大修剛出院不久, 体養期間不宜操勞, 以前亦盡量不介入此事...
希望icefree兄發言時能或多或小能為對方設想, 顧人感受, 互相尊重,  小弟不喜對罵, 亦希望影音版維持版內良好分享之風..
言盡於此..

auraheart 發表於 2016-8-24 01:47
小弟大修剛出院不久, 体養期間不宜操勞, 以前亦盡量不介入此事...
希望icefree兄發言時能或多或小能為對 ...

噢,I‘m so sorry 又要勞煩你添,我當然唔知道你身體不適La,好好休養吧!☺

但你身體好翻果時,發個消息話我知好啵!

補充內容 (2016-8-24 02:30):
嘩,3日前仲OK啊,自己睇翻,thanks!

icefree 發表於 2016-8-24 02:23
噢,I‘m so sorry 又要勞煩你添,我當然唔知道你身體不適La,好好休養吧!☺

但你身體好翻果時,發個消 ...

禾ok與否你又知? 只係你認為姐, icefree兄可能不以為意但聽者或者認為在質疑佢誠信, 小弟無必要公開身體健康情况..

auraheart 發表於 2016-8-24 02:47
禾ok與否你又知? icefree兄可能不以為意但聽者或者認為在質疑佢誠信, 小弟無必要公開身體健康情况..

字體放到最大畀你睇,係你自己聲稱"係16楼吖"  身體不適剛出院咋啵,我又點會屈你有病呢?

auraheart 發表於 2016-8-24 01:47
希望icefree兄發言時能或多或小能為對 ...

自己睇 !

咪話我屈你 !