[TS專區] Nana 酒店推介

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

下個月去泰國,打算去nana見識一下及帶囡回酒店,有沒有三兩間可推介,因一個人去怕入了黑店
Nana冇黑店, 鵝店就大把!不過gogo我鐘意R2!
回復 vv--vv ##3 的帖子

Ching, 太靚果D就是鵝店
建議師兄行晒咁多間啦, 入去睇, 唔駛錢的, 只要唔啱, 堅持唔飲唔坐 ... 但小心俾捉
vv--vv 發表於 2017-11-28 00:43
如何分辨鵝店,以免入錯,先謝謝

唔好咁懶!自己去LB專區同TS專區睇吓邊幾間係鵝店!
erm 發表於 2017-11-28 00:47
回復 vv--vv ##3 的帖子

Ching, 太靚果D就是鵝店

吓! 咁食靚D 就一定要食鵝
Alandavid 發表於 2017-11-28 10:32
吓! 咁食靚D 就一定要食鵝

這樣說就誇張了

應該是這樣說 在Nana看到最靓的那些女仔, 10%是Real girl, 其他90% 是TS or LB.

靓的真女不是沒有, 只是數量少而且通常很快就會被 barfine 走, 一家bar可能只有1-2個真的靓的,
要遇到要靠運氣.

而如果不排斥整形的話, LB & TS 的 bar 可能一間就有5-6位靓的給你挑, 所以遇到的機會很大.

所以不是一定想食靓的就一定要食鵝, 但要食靓真女, 勢必要早點去 & 看到了要趕快下手~

另外提醒一點, 靓真女通常只做ST, 而且比較機車沒什麼服務! (趕著回去接下一個賺$)
vv--vv 發表於 2017-11-28 00:43
如何分辨鵝店,以免入錯,先謝謝

NANA的話我大概列一下 (可能有漏的 師兄再自己爬文啦!)

TS: Straps

TS & Real Girl: Play Skool, London Calling, Suckers

LB: Obsession(最紅的LB Bar), Chile, Casanova, Mercury, Charades, Temtations

大概這樣~
回復 taiwanhau ##9 的帖子
TS & Real Girl: Play Skool, London Calling, Suckers

這些我還是第一次知道,多謝師兄提點!
taiwanhau 發表於 2017-11-28 13:20
NANA的話我大概列一下 (可能有漏的 師兄再自己爬文啦!)

LB: Obsession(最紅的LB Bar), Chile, Casanova, Mercury, Charades, Temtations

師兄好似串錯字!Chile係智利,係一個國家嚟!LB吧應該唔會改個咁嘅名,我估你係指Chili係辣椒,所以我叫果位師兄自己去爬文就係咁解!佢去咗Chili以為果D係女,返到洒店條女除咗衫後多咗條賓周賴咗落你度咁就唔好啦!哈哈!

去蛇美啦
taiwanhau 發表於 2017-11-28 13:20

TS: Straps

仲有 Casanova 旁邊嘅 "黑店" DC-10 !
又學到嘢上了寶貴的一課,多謝各位c兄指點
多謝曬師兄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 06:34