[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 我的第一次給了這個人妖>///<新手試貼

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從dup骨比人按過前列線後,一直都心思思想比人吉下* M* A9 [: Z! I: o3 k5 G# r/ x3 x
但我100%直男,又吾好意思叫女友吉我。感覺好變太
% ]- M0 _9 Z( R3 c0 q% Z3 U個心一直都想玩想玩,直至早排在141偶然發現原來有鵝呢樣野叫
7 U+ J9 x  E5 d* A6 Y, d7 T  X立即燃點起我心裡的一團火焰。3 h8 i* K0 ^2 z/ ^1 i

; i6 `) h4 V  g  `/ Z之後一直在嘗試約炮,但搵極都吾岩心水。
; R1 X& ?& n- R/ W+ ^, d直至琴日突然收到whatsapp,有個令女同我day hi。" f( K  M% ]# n2 V7 T
話just back hk。開頭我都醒吾起佢係邊個。' Z& ?: v7 W: r; R  Y. R
傾多幾句先醒起佢係我曾經想搵的其中一隻鵝( Z0 c2 i! k% P2 t6 o- P2 `% I
跟住就開始問價錢,問完佢話即晚就得。
9 o3 S- S/ s4 M- E1 b. y% Z如事者我就做左佢返黎香港後第一個客
+ C; @5 s9 z+ O! t6 f" I3 ~* b& @! k4 I1 w" b
我第一次叫鵝,但我發現佢比女人更女人。
' r) D) R6 F+ q5 q) l條jj亦較細。超級女友feel。1 i( E* [3 s5 ~3 {7 v) C$ a0 Z" g" g
佢知我第一次,對我好溫柔。0 u, }* o) p1 k3 |, m5 V( H
我亦將呢個寶貴既第一次比左佢。事後都有傾有講。9 j) O3 @& Y( A7 \
間吾中係whatsapp傾兩句。
  R" e; z7 D  G: E1 [1 u當識多個外籍朋友😁
) U9 t2 @6 p6 p) h依個post係小弟甘耐以黎第一個、為了依個lady boy破例了。8 [3 o, C1 u1 j: j( K7 S3 B, ]

0 [5 a& \9 [) @( Z% I3 e我知會有巴打會問我拎佢聯絡方法,但我吾係成日上黎。/ @: W# ^  [1 f( i6 y
所以我會把她的資料放上黎,利申吾係賣廣告。
4 k" T* X, V! Y) D# B7 O純粹將我的第一經濟分享比大家。多謝各位
我copy返我之前搵到佢既資料比大家  l, V+ V. W- y
I AM REAL LADYBOY FROM MALAYSIA. VERY FEMININE AND LOOKS LIKE A REAL GIRL IN REAL. IF YOU WANT TO TRY AND EXPERIENCE PENIS/DICK IN PRETTY GIRL'S BODY. EVERYTHING IS DISCREET. IM STAYING IN NICE HOTEL. NO MANAGER, NO AGENT. JUST MESSAGE ME ON WECHAT/WHATSAPPP.7 q# H6 ~9 i7 ~  n
, P7 T* W" q' F0 H! {+ U
NINE/ ONE/ FIVE/ FIVE/ TWO/ SIX/ FOUR/ ONE/2 u3 [5 o: P+ Q& ~

) j2 T% I3 @' E7 yPosting title: LADYBOY FROM MALAYSIA WITH PENIS/DICK
: R2 {4 L' {" B) ^& ?0 r3 H, W8 l1 ~" _* U- n( a
141廣告部 註言 (2018-6-23 10:31):% c/ x; b! Y$ T' O( d
mobile 915526451
回覆 讚好 1 不讚 0 使用道具

恭喜師兄破處!
  z5 I/ ~- Z; L呢件我一年前都食過,佢想屌我,但我唔俾佢屌,淨係我屌佢
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 L.L #3 的帖子
: u! m* {) L! g
- |) T( y' X8 k$ c; U( l有無報告下 好唔好玩?2 E5 }' ^% d1 h! P: N
呢排呢到好多LB報告

各位 ching,呢D鵝可以係邊度揾到?

好重口味!

原來有得咁玩

大開眼界,可惜我未接受到

接受唔到菊花比鵝

回復 on991987 ##4 的帖子
' i' v2 O# e0 _5 o: v& A
0 j/ T5 b/ ~; P1 ?2 _9 Tok 喇!口技唔錯

' U3 V/ E" C- c) H4 R
好奇問下ching LB系咪基本上都系未變聲 仲系男人聲 只系有波有樣有jj?

呢個似廣告多咯,我上個月約佢,我自問個樣正正常常,有無食煙口無煙味,都話唔比錫又唔比摸,又唔肯插對方話從來唔會咁做
4 n$ _1 m$ ^$ R; H7 f比1500蚊約佢,無service,倒不如買碌假9買支ky插自己

呢個似廣告多咯,我上個月約佢,我自問個樣正正常常,有無食煙口無煙味,都話唔比錫又唔比摸,又唔肯插對方話從來唔會咁做
6 q5 L. a; _7 ^* o比1500蚊約佢,無service,倒不如買碌假9買支ky插自己

用手機回應 62002149 #11 的帖子
- S6 x- d9 R* q% D6 Q. i
% K# s; j) i$ k1 _+ B呢個把聲係溫柔女仔聲黎既,你都會覺得同緊個女仔約會,不過服務唔算好,自己評估

可能我無ching咁好彩,可能你好靚仔

62002149 發表於 2018-4-13 01:51
( Z) w# {) S6 h好奇問下ching LB系咪基本上都系未變聲 仲系男人聲 只系有波有樣有jj?
5 z* b% @7 o3 {6 J# J6 F
唔係㗎,好多都練到女聲,可能聲線會沉少少,但未試過有老牛聲

呢件超唔掂,之前未幫襯已經想呃錢,大家小心

師兄犀利,在下佩服!

funnyman 發表於 2018-4-13 11:43
0 F8 [7 D0 o' S4 `, K呢件超唔掂,之前未幫襯已經想呃錢,大家小心

`: u+ J& T  P- C8 o9 B) o4 BC兄,佢想點呃你錢法?我岩岩仲幫佢租左酒店。
# _6 w0 U9 g2 a( X( d/ m4 ~# E4 u分享下

pk2 發表於 2018-4-13 19:48
, F7 l$ s5 ~! Z& S  ZC兄,佢想點呃你錢法?我岩岩仲幫佢租左酒店。! |3 E" K; O* y6 i& y

6 G7 ]$ F; Z$ d; ~係咁周圍叫人幫佢比錢,然後唔幫襯佢就唔還2 F4 o5 ?# O" I
食ladyboy大把好過佢