[加拿大] 多倫多越來越多香港人,介紹一下(1/N)

6216 元錢 回覆本帖可獲得 888 元錢獎勵! 每人限 1 次

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

喺多倫多好似好冷清咁,其實要玩都有好多嘢玩。

由入門玩起
(純個人經驗,不喜勿插)

呢度好多大公司嘅福利都有包括正經攞正牌嘅按摩。
千祈唔好去我以下會提到嘅地方用嚟申報,好樣衰嘅。

呢度會有一啲按摩舒壓排毒嘅小店,一睇個門口就知佢唔正經。
通常都係貼晒廣告咁睇唔到裡面嘅。
英文 forums 上面會叫佢哋做 Semi-Legit,中文就半套店。
收費一般係 $60 一小時嘅按摩,$90 就 90 分鐘。
依家好咗,好多都會喺按摩房入面有埋沖涼嘅shower 位。
簡單洗一洗唔駛臭到人咁啦。

師傅大家會諗係中女甚至大媽⋯
並唔一定嘅。
有唔少嘅場都有比較後生嘅妹妹仔。
後生嘅多數係唔多識按摩,單純就咁摸吓你,幫你搽油咁囉。
三十左右嘅會幾好,有身材有力(按摩),同識得挑逗吓你。

咁一般嚟講就按完背,就轉身啦。
轉咗身就會問你要唔要按吓個度。(雀仔按摩)
咁好多時就係呢度講價。
如果你想要單純乜都唔做,其實你就唔好嚟呢度啦。
如果只係打飛機嘅,一般係$40 貼士。要睇師傅啦,可能會俾你隔住件衫揸吓嘅。要有心理準備佢擋格你嘅攻擊。
如果你想伸手入去揸,師傅都會有時提供脫上身(至少都鬆開個胸罩嘅),咁你就要俾$60 (我唔建議大家俾$50 或者直接$40 就想拗著數,好鬼失禮。)
再上一級嘅話,係可以去到脫埋下身嘅。(拉低外內褲)咁嘅程度就$80 啦。

我自己就一般喺$60 就停,揸吓波,隔住褲捏下屁股(好多時都無乜肉可以捏)
除非你係要求咗非常特別嘅嘢,如果唔係一般就全數都係出去櫃檯找數嘅。
同埋唔好用「第一次幫襯就俾少啲貼士,之後再慢慢加。」嘅諗法。
第一次基本上就俾咗間舖印象你係一個乜嘢客,同埋你想要啲咩。
所以第一次我都係要求去到 $60 嘅程度,而如果唔多得就直接唔再幫襯。
我覺得唔直接講價錢嘅師傅係值得翻食嘅。
好多時師傅係問想點,你問可以除衫揸?咁佢肯嘅就開始玩。
掃興嘅咪會問你會俾幾錢囉。你講 $60 都應該 okay 㗎啦,真係好個別嘅會問要多啲。
不過佢哋真係遇到過好多揸晒波,到最後都係$20 嘅賤精,咩人種都有。

有部分師傅會可能去得盡啲會做得更多(當然貼士要多啦)
但係再上嘅話我就會去另外嘅場去玩囉。
俾差唔多嘅錢梗係要玩更好嘅嘢㗎嘛。

半套店係你唔想自己打飛機,同埋想鬆鬆骨嘅地方。
我會去嘅都有二幾三十歲,或者身材好又或者高高哋嘅。

埋單會係 $60 + $60 = $120
好幾年前有一間會按摩完之後有小食或餅乾之類咁俾你拎走,仲有嘢飲㖭。
依家就好多時都係問你要唔要嘢飲。
唔怕俾人知嘅就飲水啦。喺有呢類舖頭嘅停車場有人拎住樽水,大家就知佢做乜嚟。
揀汽水或者檸檬茶啦。
因為好多間呢種按摩都係喺好多食肆或者銀行之類嘅商舖旁邊,所以怕俾人知就要搵一間有後門或者少人啲嘅時間去啦。

打電話去約時間係好好多嘅。(咁你自己都要準時啦)
除咗唔駛去到現場等,而且可以問吓邊位師傅同你玩。
因為我鐘意試唔同嘅,所以好多時都會試同一間幾位師傅,咁就一定要約訂啦。

已經寫得太長氣,下篇再講。(唔知一共幾篇,所以 1/N)
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層

回帖獎勵 +888 元錢

Thanks for sharing. Very good information for newbie..
Just looking for fun place in toronto
回覆 讚好 不讚 使用道具

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層

Thanks for your generosity!

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層

Great info on amp. Thanks.

多謝師兄指教🙏

現在還有沒有呢?

多謝師兄分享

謝謝你 幫助良多

多謝師兄資訊分享

多謝師兄分享

回復 Canchichi ##1 的帖子

謝謝你

多謝師兄指教🙏

Thanks for typing all the details out. I am your neighbor(NY) and wanted to write an article too but I can't type Chinese.

good info.

多謝師兄指點

多謝師兄分享同指教

多謝分享
寫得長氣好, 資訊越多越好
邊個英文 forums / 網站好?

You mean New York?
I heard there are many places have similar things.
But I have no idea about pricing and the laws and such.

AdonisB 發表於 2023-1-11 04:43

多謝分享

喺度適合推其他網站咩?(笑

你試吓用 “massage” 嚟搵,其實都有唔少網站論壇。

謝謝師兄分享資訊

Thanks for your sharing

多謝分享, 寫得好仔細

Thanks for your information, very helpful

回復 chukfucius ##7 的帖子

Dont worry, Please go ahead we could use google translate

thanks for sharing!!

謝謝分享