[愛嫖交流/分享] 深圳羅湖及福田企企情報

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

周末北上去羅湖同福田昅下仲有無企企, 發現如下:
福田:
尾東:入巷有幾個G頭, 會撩你開兩舊一Q, 限20分鐘, 會帶你遊花園行到某楝地下, 開閘門講房號自己上去睇,啱就入,唔啱就落樓, 佢會再講第二個房號比你睇,
如果係第二楝, 又會遊花園帶你去重覆咁睇, 我睇左兩件質素都低劣, 放棄了。
尾西:有睇G婆撩話舊半, 但話太夜收埋叫我第日再去。佢話收十點。
咀咀:完全無發現。
星記:有幾件G頭,同尾東一樣咁,我睇左兩件, 第兩件係廿歲後生女樣OK食左, 兩舊淨屌, 三舊包膠吹, 但幾催鐘下服務麻麻。

羅湖:
向記:有幾個G頭企以前好多企企果邊, 但會帶你遊花園去對面馬路果邊, 過程同尾東差不多, 睇左兩件質低劣無食。
羅記:完全無發現,反而見好多伯伯入足浴店搵大媽按腳,係咪按完會撩上房開心?

其他地方下次再行, 但感覺上都係留港消肺好過,而家深圳食企性價比好低!

評分

參與人數 1魄力 0 0 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
nokiayuen 0 0 + 1 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你

查看全部評分

回復 taibenchow169 ##1 的帖子

20分鐘兩舊,風險大,性價比低。香港好過。
回覆 讚好 不讚 使用道具

係,兩舊人仔都成230蚊港仔, 係淨屌又催鐘又死魚咁... 返香港食好過!

taibenchow169 發表於 2023-2-21 00:07
係,兩舊人仔都成230蚊港仔, 係淨屌又催鐘又死魚咁... 返香港食好過!

食女要後生去東莞,去谷饒啦。
150至200左右十分鐘!

一二米的消费,都预左是低劣…

上面經濟差, 深圳好多人都返左鄉下
我睇遲多少少應該會多d高質女去香港/澳門搵食

thx for sharing

谢谢分享

19年小姐姐企城中村步入尾期。隨着安裝大量攝像頭,已變成雞頭帶路,上到7樓咁高睇一條女,唔啱又行落返7層樓走人。當時有次吊完條廣東妹我比錢嘅時候,佢仲講啱啱由80加到100,講嘅時候,見佢仲帶d唔好意思嘅表情,驚我話佢屈多我20咁!然後,一過就幾年!

FLAMEFROG66 發表於 2023-2-21 02:25
食女要後生去東莞,去谷饒啦。
150至200左右十分鐘!

去東莞吊10分鐘女!?

留香港食泰妹好過啦,搭車上去搞下都貴過香港

_jacklam_ 發表於 2023-2-25 02:10
留香港食泰妹好過啦,搭車上去搞下都貴過香港

北上現今係上去揾炮婆打炮,贪佢可以真軍中出,俾多两條濑埋閪,戴袋不如HK,唔使怕公安,仙人跳

回復 taibenchow169 ##1 的帖子

那些年食快餐的日子已成歷史,呢種快餐啱後生仔多D,我地差不多登陸人士搵到都食唔到啦呵呵;家陣想咸濕玩下VAM就得啦,重使真刀真槍咩

多謝師兄分享

香格里拉酒店後面果檔仲有冇

WATSONSMAN 發表於 2023-3-7 20:30
香格里拉酒店後面果檔仲有冇

太子酒店?

謝謝分享