[樓上骨] 福樂揼骨$400只得20分鐘

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

日前去佐敦福樂,10樓其中一位無廣告囡囡,問價揼骨出火$400,正常價入內自取其浴後,躺上骨床,囡囡三兩下手勢知識揼技師,正享受期間囡突然爆句$400最低起跳只按20分鐘,繼而推銷$600餐,揼加推前列腺及出火,話時間長啲,我理解係$60分鐘餐。如果早講$400按得20分鐘,肯定𣎴會入閘,5分鐘$50,可算出道以來最貴的一次!囡囡15分鐘叫轉身,谷鬼氣話不用出火,囡囡就話再按多陣,就是多了這幾分鐘才夠20分鐘!
另外,上個星期在福樂又係無癮收場,幾多樓不記得,揼加出火正常價$400,出火前推銷其他服務BM、推淋巴、前列腺逐樣收費加$200,全套加$400。結果連出火都無興趣走人。

評分

參與人數 3魄力 +1 +550 魅力 +12 黃金 0 收起 理由
5267 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
smallyuen 0 + 150 + 3 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Wandererjc + 1 + 200 + 5 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

回復 paul9193 ##1 的帖子

No go
回覆 讚好 不讚 使用道具

你去咗黑店 俾人㩒住黎搶

多謝分享

要blacklist啦

真係唔怪得d連登仔日日話留港L值得擁有。
我行得開的話,我都返SZ玩好L過。

多謝分享

公道自在人心,貴、時間短、逐樣計錢不是問題,一早講清楚你情我願,不會有問題,不是沖完涼瞓上按摩床才講,玩的是肉隨玷板上,換轉來說,揼得差,唔夠鐘是不是可以扣錢,八折找數!…………好似有位囡囡只著胸圍底褲開開門,非常性感,相頭又不差,觀感是搏殺格,九成九有全套,但囡囡非常直接講清楚只做按摩出火收$400,無全套,BM加$100!好欣賞這位囡囡!

paul9193 發表於 2023-6-18 01:03
公道自在人心,貴、時間短、逐樣計錢不是問題,一早講清楚你情我願,不會有問題,不是沖完涼瞓上按摩床才 ...

並非針對某位囡囡,只是這種風氣甚為盛行,不吐不快,跌錢幾百並非大口氣小數目,最無癮破壞心情,有時難得有空想好好享受一下,好多仁兄都明白,好難得有時間去開心,結果被玩弄、詐財,非常激氣貼錢買難受。

做壞個頭,以前未開關個陣養大D女胃口

回復 大青雲 ##3 的帖子

非常認同㩒住黎搶的說法

我印象中六百是公價,四佰就真係SSP價

揼得20分鐘

福樂越來越差,伏味濃

多謝分享

Tongchan1 發表於 2023-6-19 20:13
福樂越來越差,伏味濃

對,可惜其他地區亦選擇不多!唯有問清楚及碰運氣!

四圍都係咁了,衹有玩同吾玩,一仔都五六七舊,部份樓上骨真係用力喎,4舊已成過去,六舊係正常,要埋服務就800~1000,吾值可以返大陸

福樂愈來愈多呢個情況, 絕對要問清楚時間先入

成個usb工會都係咁玩法...早就做爛咗個市

推前列腺=推笨柒線 大家千祈米落搭🔥🔥🔥

Playhard69 發表於 2023-6-22 01:53
成個usb工會都係咁玩法...早就做爛咗個市

推前列腺=推笨柒線 大家千祈米落搭🔥🔥🔥

對,收多100或200其實咪又係出火前摸多周邊幾吓,搵笨柒!