[精兵召集] 組隊PIMP 2023 08 31 VIP 房

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各大大, 2023 08 31 (四) 即將體驗PIMP
基於各大功課指出, 人數和快樂指數相關.
故 望各英雄好漢 加入同遊 現有三人
有興請留言,
如有帥兄有最新資料有關BarFine, Table , Girl take away 也請賜敎
先謝各位帥兄。

如果唔係party room 就唱定多啲100株比trips ,因為去廁所要行出去,仲要屙尿有人
按背,不過係男嘅😂3個人坐6條女都好happy😍

上年十月去,廁所係無人按背R貼士,唔知而家係咪一樣

老實講,疫情後Pimp改變好大,我就選擇去其他場
cheungcheung81 發表於 2023-8-21 22:32
如果唔係party room 就唱定多啲100株比trips ,因為去廁所要行出去,仲要屙尿有人
按背,不過係男嘅😂3個人坐6條女都好happy😍

首先,多謝師兄提醒,會唱定多啲$100😂😂😂
不過諗諗吓,去去下廁所後邊有個男人,唔舉高手叫投降放低$100都唔得🤣🤣🤣
Btw 今次純粹諗住體驗吓,你哋嗰陣時有冇帶走?
FunnyFun 發表於 2023-8-21 23:13
上年十月去,廁所係無人按背R貼士,唔知而家係咪一樣

老實講,疫情後Pimp改變好大,我就選擇去其他場

冇辦法啦師兄,爬咗好多文,
暫時好多功課都係兩三年前😅,
所以手頭上略為穩陣,心中有數嘅選擇,暫時剩係得呢個……
唔知師兄可唔可以分享吓,上次10月比到你咩感受?🙏🏻🙏🏻🙏🏻
最後都想問吓你,可否分享推介下其他場?感謝萬分🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
pittmiz 發表於 2023-8-22 01:44
冇辦法啦師兄,爬咗好多文,
暫時好多功課都係兩三年前😅,
所以手頭上略為穩陣,心中有數嘅選擇 ...

純粹個人感受,Pimp場內氣氛,人事變動,收費模式,各方面都比疫情前差好多

其他場可以參考其他師兄推介,只可以講Pimp以前大部份經理同媽咪都過檔去咗另一個場
上星期去完黎,星期三,無咩人,我地4人原本book細房
去到望完再望轉左去大房,房價由4000細到 5000大定5500, 唔記得左
細房要坐4條女,大房坐5條,
女頭鐘3000/4000, 之後每鐘1000,
出街同女傾啦,大約都係 10000左右 ST,
廁所無人搲 tips 啦,
酒水豐儉尤人
nic_wing2002 發表於 2023-8-22 13:24
去到望完再望轉左去大房,房價由4000細到 5000大定550 ...

尼個價錢真係好貴!
nic_wing2002 發表於 2023-8-22 13:24
去到望完再望轉左去大房,房價由4000細到 5000大定550 ...

上年出街ST劃一8K,又加咗價,真係快過出火

嘩, 真係幾貴喎!

帶囡囡出街要俾drinks再加10000銖隧道費, 即係要成18000銖, 加上酒錢, tips, 即係要25000-30000銖, 而且只係ST咋!

不過咁都可能平過入去黑店gogobar俾人劏。
8/31 我有兴趣 上两星期我星期五 单棍去 VIP 大厅台 15年芝华士5500 + 1 女 (10:30-1:30)13200 埋单

呢個價錢都幾貴 泰國周圍都係女 唔洗俾咁貴吊啦
星期四五六會多d女返,星期四通常有主題event,女通常揀既時候問定mama邊個出得街都會出,帶走買全鐘再比10000左右,至於佢陪你幾耐就真係睇運
你9月頭還在泰國嗎?
9月中會到pimp 玩返晚

系呀女开10k 2hrs 我🈚去

10k short time 2 HRS 重要饮多酒 未清楚已经要离去

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 06:55