[賽後報告] 甜心BB甜心BB除咗口技了得之外,貼身嘅莞式+按摩服務有如身處天堂般嘅快樂

名稱: 甜心BB
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/C16418-太子-一樓一-甜心BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食得魚翅多,間中去食番D無咁高價嘅貨色,太子區甜心BB,樣子係我柸茶,性價比又高,波大又白滑,籮友好推,就搵咗甜心BB大戰,少女身材,竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺,電眼仲含情脈脈地望我,好撚誘惑,入到工作室,激情擁抱;好有感覺,仲好好殷勤招呼,係沖涼房比甜心BB逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,甜心BB水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,返上床,我瞓底,佢坐我身邊,望住我好似同我講,好戲在後頭,佢條脷真係利害,成條蛇咁游走我全身,咀仔啜我兩粒乳頭,隻手R住我袋袋,D快感一浪接一浪,我都不甘示弱,你來我往,揸波捽乳頭,摸吓佢隻蟹,嘩!濕晒,佢堅多水,哩個時喉佢己揸住我條鳩,奶完就全條含晒,深喉再深喉,哩D先至係吹簫,好功夫,自問小D定力都己攑白旗投降。即時甜心BB女上打樁,嫩鮑緊窄,盡情迎合騎乘,但佢竟然又羞澀,又帶有享受,轉位來個我索性將佢抱起來插,啪啪聲相當刺激,簡直就係同我GF做一樣好有感覺,再轉推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,一唔屌到甜心BB狂叫先派貨畏飽佢,甜心BB絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享
Reply 濕吻bird ##1 Add Thread

Thank you for sharing !
多謝師兄分享
多謝師兄分享正囡囡
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 09:18