[食家報告] 換換口味,零日語福音:豐儉由人的新大久保酒店外送茶

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Hello吉原之狼好耐都冇出新報告,正如之前所述,吉原村最近質素在下降,所以最近基本上新規開發停滯,就算去都只找曾經指名的泡姬。

機緣巧合之下發現了這家店,經營者是已經取得日本國籍的華人,不得不講佢搵翻嚟嘅女質素都唔錯,有元高級店泡姬、現役av女優等等,店名英文版叫new start(自行翻譯成中文),城市天堂上面係search唔到嘅,在其他中文forum有不少報告。但141似乎不允許我發華人店嘅link,上次發了一個很快被刪除。

我自己親身體驗過其中兩個囡囡都非常不錯,一個東京出身在川崎做過泡姬的可愛系,另一個係關西人豪爽系紋身妹,服務都有,又後生靚女,總體質素絕對不輸吉原高級店泡姬。我每次都揀90分鐘2.5萬套餐,在裡面爆漿交涉到1.5張,外面爆漿1張,據有另外體驗過嘅師兄傾到加1/0.5 內/外嘅,但我想俾囡囡賺多D,就都係加1or1.5。總額控制到3.5-4 90分鐘兩次無套,性價比唔錯,新大久保酒店也不貴,3000兩個鐘有交易。如果選擇戴袋,咁2.5-3張加酒店,就可以90分鐘了,所以又真係豐儉由人。

有部分女還提供拍攝服務(收費)。零日語可以用app或者有部分女會一點英文,比如第二次我搵個關西豪放女就英文流利。

網站之前係可以睇到相片同影片,有部分短片女仔係露齊三點嘅,提供何種服務都可以睇埋,由於同行排擠,最近改成充值會員制,充了會員先可以睇到影片跟服務且已變成預約members only。所以至於要否充值會員就由師兄自己定。

發一張我約過兩次嘅囡囡嘅相吧,店名胸牌已馬賽克,but大家根據我上面俾嘅線索好容易搵到,2.5 90mins食到真係正到冇朋友。

評分

參與人數 14魄力 +1 +1025 魅力 +24 黃金 +3 收起 理由
f14stomcat 0 + 25 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Tttay 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
zxczxczxc 0 + 50 + 1 0 !
valinat 0 0 + 1 0 🤔 有圖有真相!鳩噏無閪用!
Tokaj 0 + 50 + 1 0 😘 欣賞你!只叫雞唔自瀆!
Fcukajap 0 + 150 + 3 0 nice
kesoso 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Yunano 0 0 + 1 0 非常好!
CPKELVIN 0 + 200 + 4 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你
守株待兔 + 1 + 250 + 5 + 3 又食好嘢
maraman 0 + 100 + 2 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
hkgals 0 + 100 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
hkdvd2001 0 + 50 + 1 0 😎 內容超越碌鳩,向你低頭!
ggpphh 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

為何有囡囡願意去華人店做,而唔去日本店?

其一,華人店只做漢字圈客人(雖然我帶過日本人去消費,都幾好笑),做風俗嘅事情不容易暴露。

其二,事少,工資多,沒有日本店許多繁瑣規矩,自由度高。

其三,吉原大部分高級店不允許在外風俗兼職(做外送之類),但在華人店兼職不容易被發現。我就試過在華人店用一半價錢食到吉原8萬檔店嘅泡姬,佢在高級店落早班就走來華人外送店兼職,最搞笑係佢個店係完全衛生器具着用店,但出來華人店就可以五折中出。
回覆 讚好 不讚 使用道具

cronaldo21 發表於 2024-5-9 08:12

其一,華人店只做漢字圈客人(雖然我帶過日本人去消費,都幾好 ...

第一二點蠻有道理
但是第三點有點說不通,這樣算妹子不是少賺嗎

不過也可能店鋪的分成比例高也說不定

剛有師兄pm我...

你們偵察能力太差....,難怪要比案內人賺

樓主已經比了很多貼士....

比多少少貼士,打華人店,外送,新大久保,就有啦,

新大久保就只有幾間外送店,看中文名意思,店名是中文啊,不是英文名啊

話說你們不在日本,是入不了官網的...除非用換ip軟件

其一,華人店只做漢字圈客人(雖然我帶過日本人去消費,都幾好 ...

係囉, 呢樣唔係好明, 佢係吉原搵得多, 黎呢邊搵得少重要中出, 係咩道理呢?

佢地目的都係搵錢啫, 唔係太明

hkdvd2001 發表於 2024-5-10 01:21
剛有師兄pm我...

你們偵察能力太差....,難怪要比案內人賺

"你們偵察能力太差....,難怪要比案內人賺", 非常同意, 我都好唔明好多 ching 點做功課

008網好易搵喎, 不過我搵到都冇用, not my cup of tea

大大有吉原妹子嗎
求推荐

cronaldo21 發表於 2024-5-12 08:51
我充值了永久會員

好的,顺便还想问下师兄以前有没有玩过3P?如果外送玩3P的话90分钟够不够用?还是至少两小时起最好?

感謝分享

joytime 發表於 2024-5-11 17:03
师兄您自己在这网站充会员了吗?选的是包年还是永久?

我充值了永久會員

"90分鐘總額3~4萬 總體質素不輸吉原高級店"
吉原之狼 no more 吉原?

討論

會去的,畢竟有matplay發表於 2024-5-10 11:55

This is really excellent information
Thanks for the sharing

师兄您自己在这网站充会员了吗?选的是包年还是永久?

討論

我充值了永久會員發表於 2024-5-12 08:51 詳情  回覆

我都係睇到其他中文forum好多報告,抵玩過去泡泡浴

官網404 Not Found在海外入不了,不過可加他們line

跪求信息 找了半天没找到 - -!
感谢分享,妹子极品

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
花了點時間, 終於拇到了
下次到東京體驗一下

bro..any contact can share, i will go around July

good good information, i will use VPN try try

之前睇過網站,的確唔錯,有機會試試

發表於 前天 00:40 | 顯示全部樓層
多謝  ching冇私分享

師兄食到好野

不錯喔,感謝分享

感謝師兄分享!