[使用交流] 致各位高威望低魅力的會員

Yes, after the revolution, i hope my ching can contribute more in order to get a higher level!
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁樣幾好丫又可以減低玩家洗板,平均反多謝小記版主

出左外國2星期,返到來,咩都變晒

魅力0分唔知點算好,發唔到回覆的POST

討論

咁你現在又回覆到?發表於 2011-7-14 21:21

但魅力 0 分的我又無得有任何地方回覆, 咁其他c hing們又點可以加魅力比我呢 ?
所以對 0 分的我們根本是dead end!!! 起碼都要比人回覆其他人的 c hing報告!!!!!
而141小記叫我們加入其他的group, 咪又要版主confirm才可, 對新人來說咪一世無希望囉,
現在我們可以說絕無主動權, 只可以等奇蹟出現!!!!!!!

討論

魅力0只是不能在2個香港搵囡報告區和1個搵囡手冊區不能回帖,其他區和其他群組都可以!發表於 2011-7-14 21:20

以後回覆真係要小心D.... 如果唔係會扣魅力的......好不容易才可以加魅力....

唔好學我, 好努力回, 但無睇版規, 又被扣就好...........好想喊啊.

問返個笨笨問題:" 大大們, 請問魁力有咩用?"

有咩理由我原本係金牌會員一跌就變成普通會員????????????????????????????????????
一百個唔公平!叫人點玩呀???????????????????????

即係少D覆"多謝 XX, THANK YOU XX" 既廢話, 多D用心回帖, 咁就威望和魅力都會件提升...係咪咁?

不知所謂!

Oh no!! actually I still have no idea how it works!

can anyone help me? just complete all missions?

回應 141小記 的帖子

Noted, but is there any other way to increase one's "魅力" except waiting other CHING's giving? Coz if there is any way one can work hard to re-gain his /her previous status, then the system can be called truly a "有獎有罰" system.

出多D有相既REPORT,自然有人加分~

出多D有相既REPORT,自然有人加分~

回應 141小記 的帖子

正在努力研讀141小記日誌當中.........唉..........想當初讀書都沒那麼認真喔@@

其實相當贊成新的改制,因為要取得魅力會使得小弟和ching多多交流,另外也在發言回應方面會相當小心謹慎發言才不會魅力被扣分,也對版上的前輩及管理員獻上最高的敬意,因為有你們的改格才能有我們這些新進的會員享用這些成果。

各位師兄,記住141的說話呀︿︿

而家既制度真係令到大家要多多發言,不過發言既都希望可以有D鼓勵.
可唔可以加少少魅力俾我以作支持?!!
多謝呀!

这个是和在线时间有关的?