[吹水] 人物專訪:建興美儀

madinhj 發表於 2011-10-19 00:27 : s( u4 }4 H" _, {6 R$ I9 l
講得好!真係唔明香港D囡點解咁唔鍾意著.... (sorry,太投入添)
& l4 _6 T1 T$ \  C* e+ A
. x# @4 g/ ]5 e1 q( e咁妳鍾意乜嘢色?同埋著開邊隻牌子 ...
- X. u$ c) {; r+ Z6 [
牌子好似唔系好懂,因為儀妹去親買絲襪,見到款式同花紋都中意就會買架啦
: y9 Q5 d  h7 p( ~儀妹最中意的顏色
8 q- s! ]: e+ b( p9 c第一黑色
9 D0 I9 ^  v8 y( g% J' [/ w$ U& T第二淺啡色& }( ^7 V& h+ c
第三淺灰色5 \2 I  D2 N/ {: t- h7 R
其餘顏色偶有考慮
回覆 讚好 不讚 使用道具

建興美儀 發表於 2011-10-19 00:33
' Y* Q7 T* Y! o牌子好似唔系好懂,因為儀妹去親買絲襪,見到款式同花紋都中意就會買架啦, ~6 b' E, S% O$ \6 r/ d
儀妹最中意的顏色3 d  _' Z1 Q7 g- x
第一黑色

$ ]) N3 W& p' s+ x4 q' y好有品味呀!
8 O- d: e4 ?+ c. w) |# l$ B8 ?絲襪嘅嘢,真係一分錢、一分貨架!妳同意嗎?
; V4 R, o) l- K2 g- [1 F呀,妳有無著四骨絲襪嘅呢?
1 v1 d: w- U. ~! a4 A3 R9 s
6 a& [& u. L  q5 e: b* K" _+ d, @6 t& x, }& o  Z4 H5 }, \8 L

madinhj 發表於 2011-10-19 00:37
8 Z* g5 v( u0 _, K. E+ {好有品味呀!
. f* x# m; ?) M0 a8 i絲襪嘅嘢,真係一分錢、一分貨架!妳同意嗎?
5 P: \( J! J) F  n, X* N: t7 d4 b呀,妳有無著四骨絲襪嘅呢?
0 |) g! X3 A) k. |' }" j( M
哥哥你送俾儀妹果對系唔系四骨架?

建興美儀 發表於 2011-10-19 00:39
0 C8 K0 E& Z6 ?. ~4 r3 R哥哥你送俾儀妹果對系唔系四骨架?

`6 |% q9 ]5 N2 R9 o係呀,就係果種!
9 X7 }6 I& W+ r5 ]. h同埋D質地、感覺係咪唔同呢?9 H& x) \' t- _( H" y; f( y7 f! C
, l8 ~+ e1 w( `: t& S- ^
! e+ `  `6 j' l2 z, U: J, s

5 z$ _" I  |0 X/ d$ F' b' g

madinhj 發表於 2011-10-19 00:41 ) w2 h' Y8 _( I! @
係呀,就係果種!* w. _- D5 O0 \& u# I" X
同埋D質地、感覺係咪唔同呢?
# q/ S% v& G7 i" @: l) q- `8 {
哥哥果對絲襪簡直另一面愛不釋手,質地柔軟貼身,比起儀妹自己買果D同哥哥送尼對簡直無得輝

建興美儀 發表於 2011-10-19 00:46 ( m# C9 Y' A) R
哥哥果對絲襪簡直另一面愛不釋手,質地柔軟貼身,比起儀妹自己買果D同哥哥送尼對簡直無得輝 ...
: A, w+ w& q+ T5 w) I* I
係架,仲好難買,果間公司都唔入多D貨!
! |0 ], n1 R* A. q! q
5 I  m; r1 y) B' W' C係呢,有D囡話,著絲襪會有high high哋的感覺,妳試過未?4 H* ~( u# I) ~5 P' w& [' n8 ~9 C

5 ^6 i; O- X6 v6 ~1 z5 _# M* g& r3 p/ B

madinhj 發表於 2011-10-19 00:53 0 V5 R6 Y1 Q* ^6 i% [% j( A/ f6 w$ M
係架,仲好難買,果間公司都唔入多D貨!4 ^% |# |# [; W/ x

6 P% Y% r3 H) P5 i) S6 n0 O. D; [係呢,有D囡話,著絲襪會有high high哋的感覺,妳試過未?

; \1 ~, T0 Z* p儀妹一著上絲襪,輕撫美腿時,真系會有D

建興美儀 發表於 2011-10-19 00:54
6 {6 D& g6 |; l7 h+ W( Y0 G9 G! s儀妹一著上絲襪,輕撫美腿時,真系會有D
5 Z. I7 c" F) z3 E- ^2 S1 l
就係囉!
/ ~9 _: f% ]- |- b3 ]' r其實我輕撫絲襪美腿時,都會high D架!
! W5 U5 F- j% ~+ V5 _& E咁妳鍾意著住絲襪做愛嗎?! }8 Y) L% M( g% J8 L) v$ o
第一次又係點嘅呢?  h* \$ x. a/ O5 d! p% x4 Z2 _

$ \  @5 i$ Z! j8 @& {% O' p3 K4 y' \! @  e

madinhj 發表於 2011-10-19 00:58 9 L& X! C7 `+ `2 P8 K
就係囉!" P6 I3 t% r; i
其實我輕撫絲襪美腿時,都會high D架!2 c0 n0 s7 ?! O: q7 K3 T% x$ Y
咁妳鍾意著住絲襪做愛嗎?
. w  N7 v( ^% M
如果著質地柔軟的絲襪做愛,真系好正架,如果果D質地差有成日向下滑落的絲襪,咁就乜性趣都無曬

建興美儀 發表於 2011-10-19 01:04
* C  L- g6 B9 w9 I  b. s如果著質地柔軟的絲襪做愛,真系好正架,如果果D質地差有成日向下滑落的絲襪,咁就乜性趣都無曬 ...
& ~9 B2 g3 l- y7 M# c6 C
所以真係一分錢、一分貨囉!4 ^6 h6 f/ {& w' l
其實驚滑落,可以考慮吊襪帶,有無用過?/ E* @' h% R  ~+ L" n/ c4 Q
: |6 O. _& q( V9 h$ q

! `& R( W# U7 D/ u

madinhj 發表於 2011-10-19 01:09
. V' f, c+ G3 q% W所以真係一分錢、一分貨囉!7 I# Z8 ^* f6 b8 S
其實驚滑落,可以考慮吊襪帶,有無用過?

/ C  X" V) L4 Z吊帶好似唔系咁舒服

建興美儀 發表於 2011-10-19 01:20
7 I# T$ f! k( t* U2 x吊帶好似唔系咁舒服
* n4 u$ s9 N. P! X, n; }+ w; g
都唔係架,不過香港又係要去揾囉!
; n, @2 {' D7 A- l- V視覺上一流!
9 [& h6 a6 M% o. G  j3 L$ x其實工作上,妳用絲襪多嗎?2 t% d/ ^; F; [
" `8 M) `. S/ S1 P  r' X
& h$ }2 J3 S+ W+ e( S

madinhj 發表於 2011-10-19 01:24 5 x; u; g+ d! I1 n+ {
都唔係架,不過香港又係要去揾囉!. U2 E" N! S  V  h
視覺上一流!
  ]" Q/ x! w  c& Q& A其實工作上,妳用絲襪多嗎?

9 v* d% m9 |3 T7 L8 P& f工作上唔多,反而平時中意著出街

madinhj 發表於 2011-10-19 01:24 0 J  Z' m9 @' A1 O; k3 w
都唔係架,不過香港又係要去揾囉!
' N3 }: o; H; F" y8 D2 S8 V視覺上一流!  x5 C* l% x- s/ B
其實工作上,妳用絲襪多嗎?

: K  }5 c) O: J  \$ W7 i/ Z哥哥,今晚就傾到尼到,聽完揾埋張家輝一齊黎傾,聽講佢對四骨都有所認識架

建興美儀 發表於 2011-10-19 01:25 6 ~/ b, R( L! V: y
工作上唔多,反而平時中意著出街

' @( }$ B- f2 L. n1 F7 ~講真,妳本身乜都唔著已經殺死人,
! m0 a' U; A5 N" DD ching都等唔切妳著絲襪啦!) ~- f- W* c  N  q
妳平時中意著出街,咁我真係唔敢同妳出街 (我就想!)," C$ B% H: f! L5 G, u( u! R7 s
除咗心不在焉,容乜易行唔到.................因為...............................扯到行架!
7 h3 [, z/ c, g1 c1 g( m
0 }9 O5 R6 O/ Z% ~% y" _% S! a& S& C

建興美儀 發表於 2011-10-19 01:30 / M) K  h! E3 u) ~6 _
哥哥,今晚就傾到尼到,聽完揾埋張家輝一齊黎傾,聽講佢對四骨都有所認識架 ...
: B8 Y7 k0 I8 i

: M' }5 p2 t- l/ _/ d3 k1 U6 B好啦,好多謝妳!我星期三下午至星期四去公幹,要遲D再續!
7 F" x4 m7 l; F2 N/ t% G, B. {9 S
/ b6 u1 W1 R; S- S+ q4 }張家輝,我會記住你!4 O& W6 ]  W) H- Q
* c7 M3 y7 R0 N6 o- n

& M, h) @5 R( K) S% Z

madinhj 發表於 2011-10-19 01:36 , e8 Z( Y  O% {4 V+ V9 Q0 Y
好啦,好多謝妳!我星期三下午至星期四去公幹,要遲D再續!! `- D% {0 u$ z/ `6 `3 k, E

2 Y" W* \9 q8 s張家輝,我會記住你!

5 q6 L) C/ m8 b+ X7 @# aok等你公幹完,我地再一齊幹~革命

建興美儀 發表於 2011-10-19 01:41 * ^$ p( c* M) p+ v
ok等你公幹完,我地再一齊幹~革命
, t3 ?; Q- d$ J( V# L. ?5 b) E" E
期待-ing!
; K* f+ f& ~: q( I" _: v; L! m7 z7 q, p+ H
4 B5 Y$ `. K9 v, ~6 y+ ~# E# [; L

建興美儀 發表於 2011-10-18 01:50
: z7 i( Z& _1 H  Y3 {% i- ~儀妹食完晚飯,就馬上出去商場,買咗對深啡肉色絲襪,第二日落操場訓練,正,兩條光管立即不見了& D( x5 S% ~, |8 I6 w3 m& I# W8 R% U
尼 ...
- E1 E$ o- G  ?# Y  U
着絲襪打波  真比妳笑死呀
- ^* ?* C, |4 v9 Y! {9 ^1 M3 Y

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-2 03:28