[曼谷] 重回曼谷-偷食后记

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

故事开始 - http://141hongkong.com/thread-1086587-1-1.html
故事发展 - http://141hongkong.com/thread-1124706-1-1.html
故事转折 - http://141hongkong.com/thread-1153637-1-1.html
故事延续 - http://141hongkong.com/thread-1188675-1-1.html

训到8点起身,BTS搭到Asok行路去Healthland做台正骨
虽然价钱比起一般有少少高,不过地方好正,师兄可以去试
按完就在街边解决晚餐
身在Asok,跟住落黎既活动,就梗系至近既Soi Cowboy咯
其实今日系约左个141师兄一齐蒲,好偶然甘约到既
师兄未入过gogo bar,就相约一齐去,L师兄身份要我保密

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

象征式街头街尾行一轮,其实我本来就打算入Baccara了
一人买左支酒就行入去,平时日子,都无甘逼
先坐楼下gup女,L师兄话好多女都可以食
半粒钟后,行上楼上咯,无位,先坐后面沙发
就scan到一条女,皆因净系得she一个头发绑上黎
眼神一经接触 ,笑一笑,之后每次扫到she个阵都系望紧我
台边有人埋单走,she就叫waitress hold住个位叫我地2个落去坐
一坐低,就一路企在台边同我倾计,问要唔要陪下我,就ok啦
跟住she就行去拉埋另一条女黎问L师兄要唔要一齐,系her表妹
撞鬼咯 ,都系面圆圆差唔多样既,净系一个绑头发一个无绑only
L师兄ok,跟住舞台换一班有著衫既女跳舞
J就带埋her表妹S黎陪坐,都系坐大脾咯
就问我点解成晚望住her??你老味啊,系she望住我唔放就真
2条女就叫酒饮,系甘箍住我地条颈,系甘系度摇下半身
到they番上去跳了,就话一阵再翻落黎陪我地
就问L师兄钟唔钟意S,L师兄话S细细粒,都几得意下,系甘讲呢度好,个度好
妖,干脆问一句“甘你到底想唔想插S啧”?  L笑笑口话“想啊”
2条女又返落黎了,又要叫酒饮,无所谓
都第2 round了,就叫我地带they出场,ST 2500B,唔做LT
我就问J一个好白痴既问题,系唔系100%真女
J就开2粒衫纽捉我手去榨,对波其实唔大,但系真既,S就大啦,可惜系假波,J讲既
跟住。。。背靠我坐上大脾,拿我手去探索her妹妹
都唔使俾面,手指摆入去摸下挖下。。。。湿埋添
L师兄同S都望住我地笑,又轮到they跳舞返上台
L师兄问我点解??我纯粹系问下爽,玩下only啦,我都唔识分d女系唔系真嘛
2 条女在台上,就净系企在我地前面摇,挑逗,打下情,骂下俏甘
第3 round落黎,我就直接话,叫酒都净系想抽佣,唔使叫啦,我当tips俾晒仲好
So就无叫酒饮了,问左J,如果可以一齐冲凉,打好耐车轮,就带her出场,J话ok
之后they跳完返落黎多2个round都无叫野饮,斋坐斋玩
***POY表姐,Rainbow做既N话,一杯ladydrink ,女女只系抽40B***
我捻不如用买酒钱俾条女tips,d女收多d仲好仲开心

夜半1点钟,barfine 600B + 酒钱,J同S换好衫,就带出场
Baccara算街尾,带我地去街头既时钟酒店,又系上次个间
我同L师兄既相遇,就只系呢短短既2个钟,有缘再见
上到房,J就趴落床话好tired啊,我就话,上次我带条Baccara女上房
都系甘喔,我就问Baccara d女系唔系好似返工/上课甘,趴落床叫tired系指定动作?
J话唔系啦,系摇左成日,真系好tired,不过放心,阵间摇你细佬既时候唔会tired

我地有一个共同嗜好,食烟,倾下计,帮我除衫,冲凉,好用心甘帮我细佬洗
挤d沐浴露在我身,就用petpet系甘在我身滑来滑去,上上落落
抹完身上床,仲点埋支烟俾我,呢下我钟意,够贴心
都系倾下J既野,跟住J就好似狗仔甘趴上来
主动锡锡 话:If I not like that customer I will not kiss with him ,信唔信,见仁见智啦
侧训在张床,大家既手都好唔得闲招呼对方细佬妹妹
跟住要帮我含,只系问下可唔可以唔戴袋吹,竟然可以,就系甘吹
J条俐一流,成身都好痹
上袋,坐上来,上上落落,顺时针,逆时针甘摇
撑起个身,J手箍我颈,一路车轮,she一路上落。。。。
2点半,Baccara都就黎收工,问我要唔要继续陪我
我开玩笑话唔系唔做LT既咩,J都好老实讲要收工了,没客了
我话要就返我间酒店兼到中午先准走,应承,冲个凉,出街边食宵夜,的士返酒店
J收到wechat,话S都系同L师兄转左LT咧

返酒店在浴室马桶上大战多一场 就揽住训到第2朝11点左右
俾J摇醒,话要走了,问我要唔要黎多锅
我当然唔会甘轻易放过,都系甘 ,晨早搞野真系无麽持久力
冲埋个残废凉,问我拿电话,咪搞笑,唔俾得,净系拿左her电话,有机会再call
Check out,俾左her 6000B,送she搭的士,仲有goodbye kiss
周围行下,食下,返酒店拿行李去机场,傍晚飞机,呢次系真既归家咯

讲黎真系惭愧,根本就系有心讲大话留曼谷多一日偷食,罪恶感唔多唔少都有d
但系J呢种又抗拒唔到,身材比列够均匀,对波又唔大(我唔钟意大波)
个样唔系话十分靓,但望落去又无麽风尘味,最紧要系配合度100%
捻返起,真系有少少回味,但系就觉得好对POY唔住
算啦,反正人。。。都系犯贱既。。。。。偷食记 (完)
師兄性福!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回應 JohnSiewBao #1 的帖子

6000Brm  係咪公價黎架

又唔錯喎

未佔有時就好想擁有,時間刻咗又擁有咗時又會搵機會撇甩佢去搵啲新刺激;刺激緊時又會掛住正印開始內疚,事完之後喺番埋一齊時又會計劃下一次。總之男人係咁犯賤同衰格!

男人好容易就會偷食...............

你既幸福不只只有你享受,我睇完你報告都好開心

bbq1234567890 發表於 2013-6-14 18:45

6000Brm  係咪公價黎架

唔系啦,LT 5000B , 1000B 当tips嘛

good report ching.. thanks. 6000B is a little expensive...

nabim 發表於 2013-6-14 20:40

good report ching.. thanks. 6000B is a little expensive...

Hahaha , still ok lal..LT 5000B , I also save few rounf ladydrink for her , all give her like tips lol..she more happy^^

The girl in the last pic with red top and black pants looks real good

qclik 發表於 2013-6-14 22:30
The girl in the last pic with red top and black pants looks real good

Yes yes Yes...damn cute this why I capture^^

JohnSiewBao 發表於 2013-6-14 17:53
故事开始 - http://141hongkong.com/thread-1086587-1-1.html
故事发展 - http://141hongkong.com/thread-1 ...

精彩報告

多謝師兄偷食报告。

多謝師兄偷食报告。

JohnSiewBao 發表於 2013-6-14 23:03
Yes yes Yes...damn cute this why I capture^^

呢個真係好正呀
知唔知係邊間架?

我諗POY明白嘅,師兄唔使內疚。

師兄一定有米又靚仔!

囡囡樣子不錯。

Bro John,

I though the story is over but I love reading your 外傳~

Thanks,

CH