澳門兩日一夜點玩好?

簽到
名稱:澳門兩日一夜點玩好?
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

for 單兵新手
回復 kk99111 #1 的帖子

下午去club 9 茶舞1q

晚上去金池sauna 休息加玩遊戲1q

第二日d1 浴室

Total ard 7k . 乜都玩過
樓上Ching咁似講緊我 我係爭club9
http://141hongkong.com/thread-1370102-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-1373863-1-1.html
Ching 可以參考我個po

不如簡單啲!
鍾意靜靜地的, 去至尊凱旋;
鍾意熱鬧的, 去東方水療東方皇堡

至尊同凱旋囡質素甚佳, 連師傅工都是美女。服務又周到, 套票又抵。
東方有互動遊戲同貴妃浴, 東堡有av主題房, 這些都是特色!

小弟的凱旋報告: http://141hongkong.com/thread-1362077-1-1.html

CLUB 9 係高檔野, 又要識同媽媽生交際應酬, 開酒又貴, 要找質素高的靚女又要同豪客爭, 談何容易? 茶舞套票, 都唔知駛唔駛排隊等入場, 而且Walk-in豪客可以在CLUB內駛好多, 個場唔會當套票客係上賓。完全係進階版, 不適合新手!
金池遊戲係玩得激, 但有時無位坐, 都係得齋睇; 仲話要在金池過夜?? 如果在金池過夜, 都可以休息得好, 就真係神人, 金池的過夜睡眠安排超惡劣的! 有時幾個人一張床褥分來瞓, 有時在走廊瞓帆布床,加張醫院床位咁既布簾,簾外有人走來走去。
D1係可以, 但做完就走, 無得抖下浸下飲飲食食咁, 而且仲話第二日去? 太早去根本無女或唔夠女。去D1緊係夜晚去!
多謝各位ching 意見

想一係買個東方雙龍套票 or 東堡+D1

邊個好?
记得返黎报告哇
kk99111 發表於 2014-9-14 20:35
多謝各位ching 意見

想一係買個東方雙龍套票 or 東堡+D1

東堡+D1啦
其實好睇你第1日行程, 什麼時候出發, 第2日又要什麼時候回港

預幾錢先??
wingsns 發表於 2014-9-14 19:20
不如簡單啲!
鍾意靜靜地的, 去至尊或凱旋;
鍾意熱鬧的, 去東方水療或東方皇堡。

分析得很好
不過,都唔知有幾多BUDGET,咁就好難推介.
東堡+D1 預幾銀?
回復 kk99111 #11 的帖子

東堡+D1 should be less than $5500
東堡+D1 or D2

東堡+909 有好似ok
回復 kk99111 #14 的帖子

D1 下次一日再去
其實第一日可以先去玩下酒店妹,夜晚再去D1,因為D1無遊戲,所以建議第二日再去東堡玩返一次遊戲2Q
兩日一夜總數4Q,啫軟軟咁返黎
回復 我叫阿牛 #8 的帖子

Thank you for sharing..I have saved and intend to use wing's advise next time haha!
邊間睡眠區好呢?東堡係點?
至尊如果淨桑拿的話  有睡眠區可以睡嗎?
it really depands on your budget

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-11 11:42