[曼谷] 曼谷7日6夜 蛇美 7heaven(第四篇)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

10月13日
最後一晚,由於尋晚冇野食所以精力充沛,去左水上樂園玩下先,諗下如果帶多條女黎玩都唔錯。夜晚去左食建興,其實唔食蟹既話我覺得都算抵食。可惜剛剛遇着泰皇過身
Nana plaza提早關門,友人食唔到想食果個,得知蛇美仲開緊果陣9點左右,落到蛇美,係門口見到之前ob見到果兩個lb,佢地對我say hi我笑一笑,心諗lb都走到黎蛇美?可能只係因為今晚吧。入到蛇美唔算太多人,見到尋晚覺得佢好好笑容但冇帶走果個,今晚點都唔可以食白果架喇。請佢飲杯野傾下計,囡囡英文一般,依家蛇美d女都開2500st1個鐘,唔知係咁岩我遇到果d係咁定點,照去馬,返酒店,呢幾日係住Heaven at 4 hotel,係水壓唔係咁好,帶女要keep id。
上到房一齊沖涼,原本以為佢冇乜波,點知都吸手喎,不過真係幾瘦,我幾鍾意,囡囡最靚係笑果陣,過程就都係果d,不過可能后生女冇乜服務吧。
囡囡wechat相,22歲清邁人

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

完事,完事?緊係唔夠喉,同佢一齊坐的士返蛇美,中途友人話蛇美關門,唔係丫麻,去到全部人都走出黎,門口果堆又睇唔岩,唯有同fd返酒店。點知jinny又搵我,佢知我last晚,係冇得揀佢情況底下決定比佢過黎喇,又派左億萬大軍比佢……
10月14日
放左jinny走,從佢到得知天堂都會開,咁當然諗上機前都埋個齋先,首先去左食crab&claw,早上去冇咁多人,係幾好食既。兩條友食到飽哂,唔想郁,時間唔算太多,決定去7-heaven玩口爆,其實一直都想黎,入到去見唔到老闆娘,有個女仔招呼你,ipad揀相,真人相,我諗少ps,揀左個叫nicky 20歲。
網站相

登錄/註冊後可看大圖

我諗佢話18歲我都信,初頭仲擔心口爆店d囡會唔掂,勢估唔到全部都係后生女,雖則樣唔算靚,但真係好靚妹feel,有個咁既女仔幫你口爆仲想點,仲要只係1300thb,上到房,幫我洗一洗,佢漱口,脫上衣就開始,囡囡好好笑容,初頭又同我傾計又讚我q,口技中級,反而佢用手仲舒服。可惜尋晚搵完jinny,見到差唔多25分鐘,唔想佢咁攰,自己幫下手,佢又不斷周圍挑逗你,最後順利爆哂係佢口入面。
總結:可惜最後一日黎,如果唔係日日黎一次都唔厭,下次黎泰國要試3p口爆先。鍾意口爆既師兄一定要黎,平靚正,衛生唔錯。
今次泰國之旅畫上完滿句號,不過已經按捺不住想再一次飛過黎,最後感激各位師兄既先前既努力,令我可以為同行既朋友安排到一次咁精彩既旅程。
大家有問題關於報告既都可以問我,不過聯絡方法就欠奉了,希望各位師兄都有屬於自己既精彩報告。我有既你未必有,我冇既可能你會有,各位師兄覺得好睇既,希望加分比小弟,期待再一次為大家寫報告。
LB篇
天堂jinny大手町
由於小弟用手機寫報告,多謝先前師兄為我解答上傳圖片問題,不過都真係幾麻煩,所以挑選最精彩既上傳。不便之處,敬請原諒。
完美的結局!😍
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝報告
想問下c兄 我月尾出發 間酒店好唔好?我上網見到都幾平 1300$ 四晚 有女都方便

多謝精彩報告

回復 s01140053 #3 的帖子

地點都好近nana plaza,佢係類似賓館既形式,有露台,不過水壓就時大時細,呢個價錢我覺得都ok,任你帶女,keep id。不過最緊要所以貴重野鎖夾萬,有機會手腳唔乾淨,正體我覺得ok。

只想出一野 發表於 2016-10-16 20:33
回復 s01140053 #3 的帖子

地點都好近nana plaza,佢係類似賓館既形式,有露台,不過水壓就時大時細,呢個 ...

我e家都好煩惱 住得近都係想方便帶女 我驚家陣無女食 我唔洗住咁近 日日去pP區玩日式浴T.T 因爲我機票就訂左酒店味book

未去過7-heaven玩口爆, nicky 張相真係幾好, 真人得唔得?

係唔係光豬口爆?

多謝C兄分享

回復 s01140053 #6 的帖子

都唔洗太擔心既師兄,其實來來去去2 3個站好近,冇乜所謂,最近要唔收過路費,有睇我第一個報告既我覺得belaire大d同乾淨d,到時真係仲未開bar既未搵wechat囡囉,唔擔心冇囡食。

Perfect ending thanks for sharing

多謝分享

第一個囡囡感覺很清純

roadpeople 發表於 2016-10-16 20:46
未去過7-heaven玩口爆, nicky 張相真係幾好, 真人得唔得?

係唔係光豬口爆?

我係今年三月去過 果陣岩岩開業無耐 佢會送野飲跟住撰女 通常我會叫佢地全部企出黎選 我果陣岩岩開業做緊平1200$ 佢仲有唔同野玩 不過就要加$

roadpeople 發表於 2016-10-16 20:46

係唔係光豬口爆?

佢會脫上身,真人黑少少,笑容甜美,后生女冇得輸。

回復 只想出一野 #1 的帖子

多謝師兄,期待下次報告

第一個女女好正

多謝分享

我次次去到泰國, 第一跑都是去Bit Style 搵個妹妹仔口爆, 見CHing 玩得禁開心, 下次都去7Heaven 試下先.

風風雨雨 發表於 2016-10-17 01:58
我次次去到泰國, 第一跑都是去Bit Style 搵個妹妹仔口爆, 見CHing 玩得禁開心, 下次都去7Heaven 試下先.

Bigstyle我冇去到,始終7heaven有搵野幫你沖唔係就咁抹,感覺上好d,囡囡都放d,我都估唔到比我地揀果d都係妹妹仔,不過堅開心,師兄都要試下。

兩個都唔錯,第一個有mk feel