[曼谷] 續 ~ Baccara 奇遇記 ~ (長文多字)

名稱:Baccara
泰國夜店類別:酒吧
地址:Soi Cowboy
聯絡:
營業時間:
消費:10000銖以上
概述:

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

續上一個 post ~ http://141hongkong.com/thread-1784657-1-1.html,Sorry 因上一個 post 編輯唔到,所以另開一個post .....
點解會係 Bacarra 奇遇記?眾所皆知 B記女雖然出名樣靚身材正,但亦出名服務麻麻兼幾吋,lady drink一杯起兩杯止,你唔ST就啋你有味即走,話說原本上嗰拜六,我應該就回香港探親幾日跟手回Aust,點知係拜5晚去咗B記,睇到條女嘩好很正,亦係我一路以嚟最鍾意嘅type,坩我立刻揾黑衫 waitress 叫佢落嚟,但殊不知佢竟然唔肯喎,我頂佢呀....小弟雖然唔係極高大靚仔,但亦有1米78唔算樣衰,但竟然食檸檬,之前嚟B記都玩咗好多次,喺蛇美都亦食過好多女,但從未食過檸檬,冇癮下即走,回到 hotel越諗越谷鬼氣.....
Next day 拜六朝一早取消去香港嘅機票酒店,跟手booked 咗Soi Cowboy 對面嘅 T21 Grande Centre Point 七晚,準備今晚 B記反擊戰  到咗晚間10點幾,Gel下嗰頭著得trendy啲,就直沖到B記,坐咗20分鐘到,就見到目標囡女上檯跳舞,二話不說即叫 waitress 招佢落嚟,呢次好順利一叫即到,條女出奇地好笑容,近睇都好靚,飲兩杯傾一陣問名邊到嚟,跟手抽下水熨一下波邊,係人造不過幾軟熟,手感好好 問佢LT ok or not ? 意外地佢即應承,開B6000 到第朝6點成交,回到酒店㩜住條女再飲啲嘢食啲小食,居然態度極佳仲好小鳥依人喎,心諗厘次冇衰 la,跟手一齊浸浴,之後開波條女雖然係人工波,但波型靚手感極佳,服務係B記玩過甘多次最好嘅!

玩完問佢點解尋晚請我食檸檬,點知佢話尋晚冇睇到我喎,佢話記得 waitress有指過一條著灰 tee短褲嘅核突佬,佢唔制 rejected 咗,諗下記得係有條友坐喺我前面,同我一樣著灰 tee嘅,我自己就好 cool 甘坐喺佢後面,所以佢睇錯咗,謎底解開了 跟手㩜住佢去瞓,第朝再1q後佢冇6點走,仲一齊食早餐,我心諗唔係甘好彩啩,居然有B記女做完唔趕住走,之後佢覺竟然話可以陪我全日,心諗有冇甘荀呀,不過師父教落出嚟玩嘅唔講錢就最貴,即問條女要幾多一日,佢話一般佢陪客出去第啲城市玩收20000B一日,聽到後我略猶疑咗一刻,跟住佢話 like我收 12000B一日另加BF,ha呢個價位ok 喎,咁我話不如陪我兩日咯,跟住幾日同佢去行 China Town食翅燕窩、行大皇宮、火車夜市、酒店游水週圍食同 Shopping 、Spa....etc

到咗第三日早佢應該走,但佢話同我一齊好relax唔想返B記,又陪多我一日話唔要錢,都係嗰句唔使錢嘅最貴,我當日就買咗啲較貴嘅禮物比條女,佢都好開心,當晚我去咗條女屋企過夜,好有女朋友feel

條女日間係做health food 傳銷,所以B記係兼職,臨走佢仲送咗一堆health food 俾我做禮物,玩女有禮物回贈我都係第一次  

有啲C-Hing可能覺得我包同一條女玩幾日好戇居,但同條女啱 feel嘅話都幾好玩開心
跟住呢兩日佢都有不斷 Line 我話 miss you....死嘞攪到我有啲沉船㖭
好報告!多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

包同一條女玩幾日一啲都唔戇居!要玩得咁有feel真係唔係有錢就玩到
好師兄鍥而不捨咁搵多佢一次,如果唔係就做左佢心目中個核突佬喇

CHING, 甘都叫ON居, 甘就冇人出黎玩, 有感情既性愛至係最靈慾一致, 依D唔叫ON居, 叫識歎識食

師兄真漢子,有 guts

Good report~ nice trips~ congrats bro

多謝沉船報告

有啲C-Hing可能覺得我包同一條女玩幾日好戇居,但同條女啱 feel嘅話都幾好玩開心

呢個世界冇話戇唔戇居,有啲人中意玩得最平又要格價,都係各取所需,玩得開心自己高興最緊要,自己中意咪得囉!

果然系奇遇,唔放棄既精神最尾都有成果

師兄一啲都唔on居,係勁正👍👍👍
只要大家玩得開❤先係最正👍👍👍

師兄呢d 情況真係有錢都找唔到......好野, 服你

恭喜師兄玩得高興
價$不重要 師兄肯俾就喺值

Ching good luck 👍

C hing

包膠好精彩, 荷包有實力, 就唔好令自己遺憾, 好report!

NICE 喜歡就好 開心重要D  XD

咁都話on 9?玩到咁有感情,抵晒啦,可遇不可求。

師兄真係開心...................引死我

Thx~奇遇記報告

多謝Ching詳細報告同奇遇~