[賽後報告] 2017 越南女遊報告 Part 2 (超多相)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part1 http://141hongkong.com/thread-1833444-1-1.html

Day 4. 玉早上九點要返學。我約左佢今晚出去玩。玉答應會返去請假。

今日下午R君要返香港。早上大家去白沙灘咖啡廳飲野,此咖啡店都幾得意。地上係白沙,要徐鞋赤腳飲咖啡。 咖啡店亦有食物供應..

白沙灘咖啡位於紅教堂付近,在 Diamond Plaza 後面。地址及相片。

coffee 3.JPG
coffee 2.JPG
coffee 01.JPG

中午去五郡海記食鴨腿麵。海記在錦麗牛河左近,係幾十唐人街的老店。 我細嗰陣就已經在此店食過。徐了鴨腿麵,其水餃麵都幾好食。老板係廣東人。中文可溝通。

Hai Ky.JPG

Lunch 後R君返香港,J 君自己去洗頭, 我估佢中咗洗頭癮。我返酒店在 Jack 的房內吹水。Jack  間房超大房有客廳 130萬一晚。我間房有露台 95 萬。其實無露台房重好,空間比有露台重要大小小,82萬一晚。 提議下次有你就入住冇露台的房.  想再平可住冇窗口的房。

我同 Jack 計劃今晚想玩乜。我自己今晚約左阿玉,J 君亦打算約作晚的 beer om 女出來玩,但 Jack 自己無女,點算,一場出來又無可能獨自去偷歡。

原本 Jack 有女,可惜二條女都介紹左比我,第一晚的妹妹仔及今晚的阿玉。Sorry! Jack 把你的私房菜都私有化了。

Jack 還有一條私房菜未給我,就是他小老婆但老婆仔今晚要返工,請唔到假。最後決定殺上私房菜的 beer om 玩。我帶我約好的阿玉上去玩。J 君亦決定唔約作晚條女,上 beer om 場去揾新女。

五點鐘,阿玉出來,同時帶佢家姐一起出來玩 (家姐同在一間 beer om 做,近日病左 無返工)。我帶著她二姐妹,連同 Jack, J 君及 H 君上 beer om 玩。 Jack 己約好在 beer om 的私房菜坐枱。J 君就選左近日好鬼紅的越南,日本 mix 女。 又咁好彩條女一雖然有另一枱客,但無出街,所以可以倍J 君過夜,只不過就成晚走出走入。認真講,呢個 mix 己廿六歲。樣唔算好靚, 但聽講服務態度好身材靚,又幾好傾。畀佢加分.

重新聲明,呢位 Mix 女系 100% 越南妹,無 mix 但真系識日文。我同佢講,全世界都話你系 Mix 認左會身價百陪。佢笑著話可以考慮考慮。

我自己及 H 君今晚提早走,我自己帶二姐妹去街邊坐矮橙仔食海鮮。唔系我 Cheap, 系條女自己選去街邊食海鮮。二條女上 Beer om 之前我們去了食台灣菜,二姐妹真系唔習慣台灣菜的口味,一味話肚鋨,所以早走去食消夜,三人叫左好多野食。

今晚在 Beer om 的活動相片。

二姐妹的相片及食物

食完宵夜 阿玉的姐姐自己回家. 接著我就帶了玉返酒店玩,玉今晚似乎心情靚,沖涼,做爰時都仲畀我影相。不過裸照不會公開,全部私有化.

今晚因為我及 H 君都提早走, 所以飲得少全晚消費每人只花35 美元. 其實Jack 及 J 君都叫 兩條女做枱,$35 真系好平.

Day 5. 早上九點玉要返學。依依不捨比佢走。中午 Jack 亦要返回家。出來偷食左二晚,都系時候返屋啦。約好下星期再出來玩。

下午帶 J 君去十郡探我紅妺。去到紅妹在上鐘。我就帶 J 君在十郡行下,睇左幾間全套店。都系收 130 萬。我倆對全套店無乜興趣,睇下就走。講真,有D都幾靚。

返到洗頭店。紅在等我,J 君都叫左一位上樓。我同紅相識多年都未上過床,但我無所謂。人地唔賣身,我尊重佢的決定。又唔系無女吊。不過徐左上床。佢身體有邊個部份我未摸過,睇過。

紅 Facebook photo
Hong 1.JPG

晚飯時間到。今晚約好去 Lan nuong nam bo 食。此店舊年去過在三郡。今年搬左去十郡。離十郡間洗頭店都幾近。

今晚我約左 前晚 Jack 在 beer om 坐枱條女出來。此女系呢個 Trip 最靚的一個。個樣鬼鬼地,好似混血兒。年輕得十八歲。樣靚,波大,白,奶頭重要系粉紅的。如果高小小真係 100 分完美。其實前晚 Jack 就問我要唔要,但因為己約左阿玉,所以留番今日先約。

鬼妹仔都幾有交代。一約就立刻答應。 又咁啱今日冇返工 所以約咗今晚九點鐘到我酒店.  原本約七點食飯但佢話唔想出去食飯我亦唔勉強.

飯後我打電話比鬼妹仔,準時到, 雖然係第一次到我酒店房,但因為之前大家在 beer om 有小小交流個加上在Jack 的房間亦有交談過感覺上大家並不陌生.  好自然的我們就開始了第一次。
thao tay 04.jpg
thao tay 02.jpg

鬼妹仔其實並非混血,但唔知點解個樣又鬼鬼的。鬼妹仔唔比影相,唯有只放幾張她的 facebook 相. 條女全晚包到好似木乃伊,想影對腳都難。

Day 6 條女作夜做了爱就一直在手機睇電影直到三點先睡。今朝十點醒。又在床上玩左一陣,直到近十二點條鬼妹仔先走。

至於 J 君,作晚食白菓。原本 H 君的老婆仔有介紹幾個女仔比佢,但 J 君就想約 阿玉的家姐出嚟玩. 條女口頭上答應放工後出來見佢,但到最後又話大姨媽出唔到嚟.

以我多年來經驗, 如果啲女話等佢放工後先嚟, 90% 放飛機.  因為就算有心出來但有可能到時飲多就唔想出. 亦有可能有客一直拖到半夜三更又出唔到。所以一就叫佢唔好返工如果返工出嚟嘅成分超抵。我有提過,但鬼叫條女又咁青春無敵. 所以 J 君都係想博下運氣。

J 君今日中午返香港,午餐後就 say goodbye. 我中午要做正經事 "探親戚"。J 君上機之前又去咗第一郡洗頭,唔知睇中咗邊條洗頭妹的毒呢?

今晚約咗第一晚個妹妹仔出嚟玩 , 原因係聽日我要帶佢去泰國. 坐早幾我怕佢朝早miss 咗時間. 穩陣啲叫佢今晚同我瞓. 聽朝一起去機場。

我哋去了第八郡重要入去好遠的一間生態餐室食晚飯。間餐廳四週環境都幾好,位於湖邊,主要做本地人生意,食物價錢都幾合理. 放幾張相片畀大家睇,加料比條啤酒妹相大家睇。

晚飯後我帶妹妹仔, H 君二公婆,阿海去一郡的 MZ Club 飲野,聽歌。此埸有樂隊演奏 唱越文英文流行曲. 氣氛都幾好又有公關陪坐檯 ,媽咪話公關50萬一晚. 出唔出街要睇過別囡囡。

放幾張 MZ club 相比大家睇

mz 01.JPG
mz 02.JPG
mz 03.JPG
mz 04.JPG

返到酒店先知妹妹仔呢幾日大姨媽,不過己近未,今晚重未可以做。妹妹仔識做,同我口爆。正。

Day 7 今日八點機去泰國。同行有H君及他的老婆仔。六點就出機場會合,開始了四晚曼谷,芭堤雅帶女之旅。

Part III 帶女泰國拍拖遊 coming soon.....

補充內容 (2017-7-3 10:21):
Part 3 http://141hongkong.com/forum.php ... ;extra=#pid70618948
Lang Nuong Nam Bo.JPG
 樓主| 發表於 前天 22:24 | 顯示全部樓層
逍遥哥Edison 發表於 2024-4-24 17:43
感谢分享
说来惭愧,我在越南那么久都没有讲过300万越南盾可以包夜的KTV
如果方便的话,可以分享给我地址吗 ...

300 万包夜的KTV是 7年前,2024年全部漲價
回覆 讚好 不讚 使用道具

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
感谢分享
说来惭愧,我在越南那么久都没有讲过300万越南盾可以包夜的KTV
如果方便的话,可以分享给我地址吗?

討論

300 万包夜的KTV是 7年前,2024年全部漲價發表於 前天 22:24 詳情  回覆

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
多谢越王师兄分享

多謝越王師兄

感謝師兄分享

多謝師兄分享

多谢分享哦

回復 austinpower #1 的帖子

Sofa Spot for support!!

CH

補充內容 (2017-6-30 00:22):
And now I can relax and enjoy reading part 2 of the report~

沒搶到沙發
push !!!!!!

正! 霸個頭位留左言先慢慢睇

穿白色細肩小羊裝是mami 出身肯特  很正

多謝師兄分享

用心報告,多謝分享

看到心动想立刻飞越南😀

日日都有好嘢食!

果白沙咖啡廳好吸引。
晚晚有女陪,呢啲生活真羨慕!另外,鬼妹仔張相,就算遮左眼,都睇得出輪廓好靚,皮膚好白!

發帖很用心。白沙咖啡廳廳日去試試

好用心的報告,睇到人都心痕,多謝師兄

感謝大大完整的報告,太精彩了

越王大大精彩報告
不回不行

日日都有好嘢食!

回復 我叫阿牛 #10 的帖子

呢間白沙咖啡我識路😉

Part II 仲精彩
攪到我又想去添

多謝師兄分享

霸個頭位留左言先慢慢睇

多謝越王師兄報告!Beer om果條識日文既越南妹真心正,岩岩6月中過左去都揾左佢玩兩晚