[曼谷] 2018年7月奇蹟Day 3之蜃樓

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

明知愛 這種男孩子 也許只能如此

但我會成為你最牽掛的一個女子

朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我

若果親手抱住 或者不必如此

上回講到 和每天講再見

今日不用“關雲長“

因為被過橋燒木板,

猪隊友話X Work at room啦。

好呀,Aye Aye Sir Yes Sir.

補睡到差不多,餓醒。

拎部電話睇下

Nadear: P X Thanks for everything!

P X: Always welcome

Anna : P X 嬲Anna?

P X: No Krap, P X 從來不強來,我們做普通朋友

Anna: Ka

Miko: P X陪Miko去做功德丫?

P X: Miko, P X 無信仰架。不好意思

Miko:Ka

Gift: P X sawadee ka, kin cow na young krap. 食飯未?

P X :Young mai kin na krap. 未食

P X: Gift 馬kin cow 昅P X 羅krap. 來同P X一齊食飯?

Gift: OK Ka, P Lek law 1 hour ok mai ka. P X等一小時可以嗎?

P X:1 year ga die krap,55555555555. 1 年都得

Gift: Ka

上下網聽下歌食下煙。

Gift女子好有交帶

隔幾個MRT就message在下,Good.

差不多時間,

“拉“視像通話

已經到T21

在下就行去Dream Hotel街口等女子。

見到Gift

雙手合十打招呼,

去婆婆度買外賣,

落完單去7仔買飲品。

買完返上房食,又係吹水吹水同吹水。

跟住分開沖涼,上床。

今日女子比昨天仲叫得大聲。

完事,大家都要回氣。

女子去沖涼,在下睇下張床。

同床頭離晒位?

戰情真係幾激烈下。

D午飯都燃燒晒?

跟住一齊補睡,

睡到差不多晚上6點。

Gift:P X不如去Soi11食“依散“泰國菜?

P X:當然好啦。

Gift:可以叫埋個姊妹一齊食埋?

P X:可以,歡迎。

Gift:P X如果鐘意姊妹,可以3P

P X:乜話?3P?

Gift:P X如果怕羞,分開一人一次又得架?

P X: 嘩,乜咁開放呀?

Gift:同自己熟悉的女子無所謂。

P X:睇下點先啦

Gift:P X怕羞?

P X:當係啦

Gift:55555555555555

拖手去Soi 11

原來個街擋對正V8同Insanity
星期一不營業

埋單360THB
20180710_180658.jpg 20180710_180728.jpg 20180710_181434.jpg
大家都食到好飽。

Gift夠鐘去返工啦。

在下都去按下腳先。

都係反射區痛到七彩。

按完,攰氣上頭。

快快行返酒店補睡。

一返到上房,直接上床睡。

晤知睡到幾多點?

依,點解好似聽到來自星星的你首歌?

咪住先,真係喎。

接電話,

姐姐:P X 姐姐到左啦,姐姐自己上來啦

P X:晤好意思姐姐

姐姐:晤需要晤好意思

姐姐上左來,在下忽然好肚餓。

叫姐姐打機,在下去7仔買邪惡的飛碟。
20180711_021724.jpg 20180711_021750.jpg
食飽,又睡魔急Call.

快快沖涼洗頭,坐一陣。

同姐姐講P X要睡先,晤好打機打到晤瞓覺呀。

姐姐已經又進入左“無我境界“

睡到差不多,醒左一醒。

旁邊無人?姐姐做乜坐左係地下?

同姐姐講快D上床睡,在下又睡死左。

第二日

起身,原來姐姐部電話係地下义電。

點解?呢一間酒店床頭無電位。

Delux Room就一定係,其他未住過。

Sofa附近D電位在下住咁多次都係見到廢的。

可以正常义電的電位,姐姐坐地下的位置及入房靠近門口。

都係在下照顧不全,應該比個Power Bank姐姐先去睡。

姐姐又晤會不問自取,其實個Power Bank就係檯面!

搞到姐姐坐冰冷地下,要反醒。

坐冰冷地下對男及女子都係晤好的。

見姐姐部電話义滿電,搬番去姐姐旁邊。

咪啦,震機放木面D聲都好應。

拎個枕頭放下面,咁就晤會Dee Dee聲啦。

問一聲姐姐食晤食早餐,無反應。

一定打機打到4-5點。

自己去食早餐,

一邊食早餐,一邊email已經不斷到。

左手食,右手睇email.

一定消化不良。

V7響

女子hngs=天鵝

女子話發音係Hong

在下問Hong晤係解Room咩?

女子話係Hong=Swan

是但啦,咁早起身?

總結一下先

V7附近的人

Swan cool牙26歲住在Eakkamai 2500

Anna話應該係真女子

New 超Sexy and Cute, 好身材

Anna話呢一位坐Hollys Coffe shop 樓下

昨晚V7視像左一陣,把聲好沉。

對方好強硬地話係真女子。

叫在下今晚2200面對面Hollys Coffe見面。

Ammii 4 hours 2000

Anna話P X小心,視像加要求睇身份證。

女子晤願意就算,大把選擇。

Anna就話,坐樓上全部都認識。

Anna晤會欺騙P X,如果Anna見到P X就介紹下。

都好丫,有熟人Filter。

返上房,鼻寒聲。

姐姐一定好好瞓,

由得姐姐休息,拎個請勿打擾牌掛出外面先。

努力工作,要爭氣。

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Hu... Hu...
別扮好心 勉強說分手都是好友

我至今 只得你這敵人 如何渡過 下半生

做做做,忘到不知幾點!

猪隊友話:X 有單Job, GMT+2 時區交比在下處理。

Aye Aye Sir Yes Sir

姐姐醒啦,服侍姐姐先。

姐姐話同P X會好懶惰。

是但啦。

姐姐話今晚食Best Beef,

今日午餐食輕食,晤同P X午餐可以嘛?

可以,姐姐話乜都得。

妖,又落雨。拎傘送姐姐去Car Park.

然後去食午飯。

Day 3 完

當擠身地鐵中 可去到天國遠足

當喧嘩夜店中 可看出我想發夢

城內卻熱到 幻想都乾燥

而我順著思念迷路

想得到半滴美好 這渴望大到

兩眼合實或看到

沉迷一睡不醒的白晝

寧願戀愛散失後 至少可內疚

無論是化身是化灰總算是華麗理由

能懷念到永久

美麗 在驟眼間會沒有

到底都得過鏡花的享受

我相信蜃樓 相信荒謬

從來憧憬的都不永久 總好過沒有

當掌心是你的 都會想 想去接觸

當呼吸是暖的 可種出我的翠綠

城內歲月老 幻想都乾燥

而我順著思念迷路

想得到半滴美好 這渴望大到

世界末日未碰到

沉迷一睡不醒的白晝

寧願一切散失後 至少可內疚

然後是嘆息是記憶總算在華麗裡浮

能沉睡到永久

美麗 在驟眼間會沒有

變出一千扎鏡花的今後

我相信蜃樓 相信荒謬

從來憧憬的都不永久 總好過沒有

補充內容 (2018-7-13 01:12):
Next
http://141hongkong.com/forum.php ... =2033284&extra=
夜夜春宵
回覆 讚好 不讚 使用道具

Very enjoy reading your story, please keep on

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

同姐姐好SWEET !

我鐘意果隻Limited Edition飛碟!帶得翻香港就好囉!

經常有3P機會。好羨慕

在下道行尚淺, 不過聽聞過 Hollys Coffe 係妖魔結界來
ching 一心斬妖除魔就啱, 唔係就小心

Play兄今次會留幾多日

女源不絕

依D 真係真生活,有工作有囡溝有誤樂,去泰國玩係好玩,但因工作去個種感覺好特別

師兄仲要咁多飯盒

繼續每晚追!

繼續每日追!

Stay well until the next report,

CH

師兄我其實好想問下咩係反射區?

有食有色精彩報告。

飛碟真係好好食,仲有蝦餃子

真的很眼紅師兄🤒

師兄我覺得你是寫日記

又去拖泰妹