[曼谷] 曼谷另類冷門玩法: 用TwiXXer搵泰式一樓一

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的, 雖然每年都去幾次泰國, 但係本身唔鍾意影相, 又唔鍾意沉船, 次次來來去去都係蛇美, Momo, Soi Cowboy, Nana Plaza呢D大路地方, 自問又冇乜文采, 所以一直係4台都只係搭下咀。

話說早幾星期有位Ching出左個帖關於曼谷溝學生妹。老老實實, 溝就免喇, 俾錢食都還可以, 所以就試下係網上索唔索到料啦! 係偶然之下見到twiXXer一個我follow開嘅台灣人一個推帖, 俾我發現原來有D泰妹會用twiXXer做起個體戶生意, 而價錢只係大約1500B/一小時/一炮又或者2500B/兩小時/兩炮!

為左吸引大家睇落去, 等我貼下佢地係twiXXer嘅相先!

先貼住幾張相, 呢D都係twiXXer直接download嘅, 大家都見有D見樣有D遮遮掩掩, 至於D相真定假, 我就真係唔知喇, 始終照片照騙, 見到真人先知有幾多成似…

跟住落黎介紹下點搵呢D女先。首先係要有twiXXer account, 之後搜尋#sideline, 跟住你會見到有一堆帖, 睇完相覺得有性趣嘅, 可以善用google translate功能睇下佢嘅資料。睇完之後你可能要運用少少想像力先至估到佢講乜。

如果你怕唔識講泰文, 唔駛怕, 有D囡囡會提供line, 你可以慢慢用app翻譯溝通, 甚至有D原本係twiXXer遮左樣嘅女可以係line見到佢嘅樣添!

至於交易方法呢, 有D似香港嘅一樓一, 佢地有自己嘅地方, 有D係公寓, 有D係平價嘅旅館, 一般都係遠離遊客區嘅地方, 例如曼谷舊機場北面嘅Lat Phrao區, 如果你由Asok搭Grab, 單程最少都要3-400B。不過唔駛灰心住, 我亦見過有D女嘅炮房係匯狂附近。

好嘞, 我搵到嘅資料係咁多, 本來諗住今個星期會去探下路, 不過攪攪下行程可能安排唔到時間, 咁就留返俾有興趣嘅ching去探險喇! 好彩啱啱係另一個帖見到有ching曾經試過, 證明真有其事, 咁我就唔怕俾人話我未試過都敢立亂係度鳩吹喇!

最後提供2個貼士俾有興趣去探險嘅ching: 第一, 如果電話/line溝通過程中囡囡叫你先俾一千幾百銖訂金, 千萬唔好制, 網上資料話十成係呃人嘅! 第二, 有一個keyword: sidelinebkk, 你地可以試下搜尋一下, 有唔少相關嘅資料可參考…

P.S. 有ching提出安全問題, 我都同意呢個玩法相對去日式, 泰浴, gogobar或蛇美帶女返酒店係高危D, 所以只係適合D玩到悶嘅ching, 請自己衡量風險

補充內容 (2019-3-5 23:36):
有關照片真假問題,我都知實有人用假相揾食,至於點分真定假,我都唔識,不過我知道一句說話就係too good to be true, 如果條女正到model咁你唔會信啦!

補充內容 (2019-4-1 23:34):
thaifans 兄出左2個帖係關於呢個題目嘅, 有興趣嘅可以去睇下:

http://141hongkong.com/thread-2147425-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-2150160-1-2.html
又多一個選擇!
回覆 讚好 不讚 使用道具

等有時間開個acc 睇下先

This is interesting, but the girls quality are pretty good.  You will just need to double check if they are the PS beauty.  

留名學習

留名學野 等睇新玩法

留名學嘢 7月去試試🤤

不建议直接去女的那里,这次泰国行中,就听到友人被仙人跳就是去了女的那里。

人造人召集。呢種玩法高危,好彩就凈老笠你,隨時綁架,唔好彩就簽笠完就埋你單。

Seem like some kind of risk under table

謝謝分享,5月去試試先

好似好正

回復 CPKELVIN ##1 的帖子

非常有用. 四月去泰國又多一個選擇....
thank you , ching ^^

一於開個account 睇睇先, 謝謝師兄

單拖就吾好試,兩個人去,多個朋友照應去安全D

多謝師兄提供

Looks pretty great.  Thanks for sharing the information.

CPKELVIN 發表於 2019-3-5 01:00
所以就試下係網上索唔索到料啦! 係偶然之下見到twiXXer一個我follow開嘅台灣人一個推帖, 俾我發現原來有D泰妹會用twiXXer做起個體戶生意, 而價錢只係大約1500B/一小時/一炮又或者2500B/兩小時/兩炮!

恭喜師兄出你嘅笫一個包膠,以後偶到分身師兄呢D就唔駛比佢寸喇!你講嘅台灣人我估一定係果位水䍃Fox! 佢最近出咗一篇文章,睇完後我轉比另一師兄睇,我哋兩位睇後嘅反應係exactly咁

登錄/註冊後可看大圖

dellwtko 發表於 2019-3-5 09:58
恭喜師兄出你嘅笫一個包膠,以後偶到分身師兄呢D就唔駛比佢寸喇!你講嘅台灣人我估一 ...

佢而家d料,我最多都係信一半,好多廣告鱔稿,只不過睇左十幾年,由佢最初係休閒x棧出帖到自己開網站再到而家fb...

CPKELVIN 發表於 2019-3-5 10:49
佢而家d料,我最多都係信一半,好多廣告鱔稿,只不過睇左十幾年,由佢最初係休閒x棧出帖到自己開網站再到而家fb...

信一半咁多!信一半都死啦!我唔相信係鱔稿!如果寫鱔稿,佢客戶會提供資料,唔會寫錯!佢好大可能全冇去過,喺youtube或其他網睇到D料就當去咗,就算有去,都會係果D入去行過圏,draft beer都唔捨得買杯就走人果D!

如果你有興趣睇吓果篇咁攪笑文章,你可以先睇吓我大約五六個月前喺呢度介紹一間芭堤亞K字頭嘅gogo吧包膠,然後你上去佢個網度睇吓佢大約兩星期前,關於同一間吧嘅文章,記得睇埋下面D留言,睇完後我相信你會同我有同樣觀點,唔係鱔稿而係老作