[唱K-GF] 金夢園3/7/2020 20:00(真實)

冇網果時我都係上去咋 下下都show paw
回覆 讚好 不讚 使用道具

其實係兩種玩法,k壓k壓,即係有得唱k的指壓,你去指壓都收你四佰幾。
原則上係同一啲女,你要求啲乜。條女陪你一粒鐘都係4百幾,質素係点自己知啦。
4樓免哂都收七百起跳啦,仲要葉問上身。
所以去邊啲埸事前要評估自己接受程度,有錢咪去啲party room囉,講緊3000陪坐,未計酒水。
無乜筆直,就將就吓。
好似我咁,兩個條件:
1)女人
2)未死嘅。

其實樓主講的也没錯,他是說沒期望,但招夫好,有禮貌。。。
我有上過去,問心d真係食吾落,但係冇人迫你食,你可以等,走。。。反正吾坐囡吾使錢
玩咗咁多年乜都玩過,有時只要有車有揸4百幾你又想點。。。
要靚,去湾仔玩台妺,坐搞飲一皮。。。
平哟去尖東45千(但質數越來越差,有的會在佐,旺返工,好多3O+
之後就佐旺6百一個鐘,再街鐘,再囡銀,都要34千。。。

所以,侬間其實抵玩,因為玩多了就係玩招呼,侬間d女招呼一定好,咁玩一晚先兩千,抵啦

ps:尖東,佐敦,旺角啲囡一樣吾細,尖東好多囡做咗冇十年都有八年

謝謝分享

回不了過去

回復 ae0813 ##1 的帖子

thanks for sharing

回復 ae0813 ##1 的帖子

40up... 俾咁貴不如㩒鐘仔

中熟女陀北場,你唔會期望俾幾百就可以任揸任吊既後生女啦, 有咁既質素同條件既女, 去到尖咀灣仔做NC/會所/做援交起碼收多好多倍人工...

如果你呢個年紀, 想玩返d差不多年紀既女而又唔太貴既話, 我諗真係得四樓或者金漢有貨, 不過果d就金魚多, 唔好預有得出街, 除非你真係冧得掂條女/或者條女冧你就另計.....

艾沙后 發表於 2020-7-6 16:31
中熟女陀北場,你唔會期望俾幾百就可以任揸任吊既後生女啦, 有咁既質素同條件既女, 去到尖咀灣仔做NC/會所/ ...

都話出得街MK, JD都要過千啦 !!! d女分分中仲串

艾沙后 發表於 2020-7-6 16:31
中熟女陀北場,你唔會期望俾幾百就可以任揸任吊既後生女啦, 有咁既質素同條件既女, 去到尖咀灣仔做NC/會所/ ...

認同師兄講法,而家就係太多年青人睇完師兄d 報告,個個期望四百幾就可以屌倒女神,成日聽倒有人話上網睇,要等阿milk,攪到而家7樓平日都咁旺場好似輪街証咁,攪到我哩d 有去開飲下酒都成日上到去等餐死,唯有諗諗其他場玩下啦

十八新娘八十郎,蒼蒼白髮對紅妝。

鴛鴦被裏成雙夜,一樹梨花壓海棠。

男人幾老都中意後生女架啦 銀包負擔得起人地又肯做你生意梗係搵美少女啦..
樓主評述都非常中肯吖, 亦冇難聽嘅說話

回復 神州香港兩邊玩 ##50 的帖子

真係咁旺咩!又唔係好覺喎。

樓主巳經好有口德。
比我Feel到 真實一面
佢哋經驗,應該拍得住 劍橋 。。。。
劍橋護老院。

veckerschan 發表於 2020-7-5 00:38
師兄透露下啲女坐枱大概幾錢個鐘?
啲女會唔會一坐埋枱就係咁𢯎貼士,𢯎唔到就死老竇咁?  ...

我諗 佢 ↘ 會解答到你 或者 可以 大家 研討 一下
https://141hongkong.com/thread-2349539-1-1.html

老點 發表於 2020-7-4 13:42
由樓主講啦😏
佢講得跨既 30up預 40up實有既 不過40up去新西班牙啦。
依家30 40 好閒姐 當你人已到 ...

新西班牙個d 應該50up
要黑暗環境下玩先掂
乜都睇唔到聽聲,差d俾佢呃左真軍

blue01 發表於 2020-7-4 23:33
建議樓主去新興4樓,多後生靚妹,價錢貴啲

但係要睇有無女俾倒,好彩就有靚妹,唔好彩彈個嚇人既

sam37086 發表於 2020-7-5 22:37
其實樓主講的也没錯,他是說沒期望,但招夫好,有禮貌。。。
我有上過去,問心d真係食吾落,但係冇人迫你食 ...

請問台妺在那間

Juapong 發表於 2020-7-15 15:55
請問台妺在那間

咩台妹呀

Juapong 發表於 2020-7-15 15:55
請問台妺在那間

你是問 坐台的妺妺 還是 來自 台灣的妺妺 ??!

但這里 只有上了年紀的姐姐

佢應該講緊43樓位ching話
灣仔玩台妹坐搞飲一皮嘢係邊間場